Moderator: G0 Karcio
tirsone pisze:2. Kolejna kwestia to problemy z nadmuchem. A mianowicie chyba mi pada wentylator w nagrzewnicy. Najpierw niby było wsio ok, ale potem wentylator zacząć się wyłaczać na kilka sekund. Potem przepalił się bezpiecznik... Wymieniłem to ale sytuacja się powtórzyła jeszcze jeden raz. Teraz wentylator chodzi tylko na 1 biegu. Więc lipa. Czeka mnie chyba wymiana tego grata i rozkręcanie całej deski :/
no właśnie w trakcie rozbierania tego nawiewu okazało się, ze jest tak jak mówisz... Ale jak zdjąłem osłonę wentylatora to okazalo się, owszem mogę odkręcić osłonę od silniczka ale sam silniczek jest nie do wyjęcia : /. Nawet schowek wyjąłem ale bez ruszenia całej deski nie da się tego wyjąć. A przypominam, że ja mam obudowę nagrzewnicy z wersji z klimą, która jest większa od tej bez...Bavwtek pisze:Nie musisz rozbierać całej deski zdemontuj tą półkę pod deską i przekręć całym tym silnikiem i wyjdzie wentylator bez problemu
Co do golfa to bardzo ładnie się prezentuje na tym kółkuz przodu przypomina mi mojego białasa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości