Co do koloru to cóż...wiadomo że wolałbym inny ale na razie zostanie biały...
Ja się powoli będę przymierzał do zdjęcia głowicy. Tylko mam na razie inne wydatki, także październik jeśli już... a gdzie Ty mieszkasz w ogóle? ile to KM od Wawy?Bula88 pisze:moze ta pompa olejowa nie domaga albo silnik moze byc wyłechtany juz, trzeba posprawdzac.
zajrzyj do mnie
dzięki Bartek...no je też byłem w szoku że nie ma pompy ;/ ale na szczęście auto bez niej chodziło kilka razy po kilkanaście sekund więc raczej nic poważnego się stać nie mogło...barteKKK03 pisze:Tym to mnie zdziwiłeś...
Ogólnie respekt za włożoną prace, wszystko jest tak zrobione jak być powinno
Miałem takie momenty, że chciałem to zrobić...tym bardziej że mnie do tego wszyscy namawiali... teraz muszę auto wyszykować na tip top bo wiadomo że kasy to nawet połowy nie odzyskam ...pyro pisze:ja bym nie wytrzymał i pewnie opchnął wszystko a przy tym nabawił się nerwicy
Obudowa z plexi...tomcio pisze:Respect kolego, efekt końcowy imponujący, fajna obudowa filtra powietrza
Ja się nie mylę to tył ma 25 a przód 35...ale sprawdzę bo jakoś zapomniałem to zapisać do tej poryLuCaS_P-sk pisze:a no i pytać miałem jakie Masz ET w tych felach na tyle i przodzie bo widzem że som szerokie fajnie
Może i tak... ale ja go teraz nie przeniosę bo nie mam uprawnienpyro pisze:ten temat to chyba w projektach powinien wylądować
Ogólnie to dzięki za komentarze... Jeszcze sporo pracy przede mną... Jak tylko się uporam z tymi dwoma problemami to będę naprawdę szczęśliwy