Moderator: G0 Karcio
vwosiu nie wiem o co Ci chodzi, chodzi CI o sposób montowania czy o wygląd, bo jeśli chodzi o sposób montowania to pasują idealnievwosiu pisze:zauwazyles juz że jedno do drugiego nie pasujetj kosz i belki
moj błąd moglem napisac dokladniekrzywy pisze:chodzi CI o sposób montowania czy o wygląd, bo jeśli chodzi o sposób montowania to pasują idealnie
- nie rozumiem z czym miałeś problem ? u mnie wszystko pasuje idealnie - łatwy szybki montaż jak i demontaż .krzywy pisze:nie spodziewałem się że mogą wyniknąć takie problemy z montażem
nie ma sprawy w przyszlym sezonie zobacze jak żeś sie do tego przyłożyłkrzywy pisze:podziękowania dla vwosiu za pomocnie spodziewałem się że mogą wyniknąć takie problemy z montażem
ogryzek, zestaw u kolegi krzywy, jest taki jak u mnie i thule chyba nie przewidzial ze ktos bedzie chcial montować pod belki do mk3 model kosza standard i nie ma takiej możliwosci teoretycznie mocowania kosza wypadają na macowaniu belek co uniemożliwia go zamontować bo punkty mocowania w koszu mają regulacje tylko w jednej plaszczyźnie wzdłuż nie w szerz i należy przerobić seryjne mocowania by minąc mocowania w belki do dachu tak w skrocieogryzek pisze:- nie rozumiem z czym miałeś problem ? u mnie wszystko pasuje idealnie - łatwy szybki montaż jak i demontaż .
tak jak pisze vwosiu, wszystko z jednej firmy a nic do siebie nie pasuje, jeszcze raz dzięki, postaram się o lepsze fotki ale już na setupie zimowymvwosiu pisze:ogryzek, zestaw u kolegi krzywy, jest taki jak u mnie i thule chyba nie przewidzial ze ktos bedzie chcial montować pod belki do mk3 model kosza standard i nie ma takiej możliwosci teoretycznie mocowania kosza wypadają na macowaniu belek co uniemożliwia go zamontować bo punkty mocowania w koszu mają regulacje tylko w jednej plaszczyźnie wzdłuż nie w szerz i należy przerobić seryjne mocowania by minąc mocowania w belki do dachu tak w skrociewiec to raczej takie proste i plug & play nie jest za to u mnie dodatkowo zapomnieli ze ktos moze zechciec sobie zamontowac model owiewki ten ktory ja mam gdzie ona u mnie jest zamontowana nie tak jak thule to przewidzial krzywy, sory za OT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości