autko wyprute ze srodka i jak dobrze pojdzie w przyszly wekend wyleci stary silniczek i reszt gartow z pod maski

Moderator: G0 Karcio
tak te co na foto bo mam tez maty w siedzeniach z mk4 a przelaczniki z paska bo sa pionowe bo w golfie poziome i niebardzo pasilymarianmk2 pisze:golfiarz1, przełączniki grzania tyłków pakujesz te co na foto?(pasek B5?)
trzeba lekko powiekszyc otwory ale da sie to tak zrobic by wygladaly jak by tam byly orginalniemarianmk2 pisze:A pasują te przełączniki wymiarowo pod otwory w konsoli mk2?golfiarz1 pisze:tak te co na foto bo mam tez maty w siedzeniach z mk4 a przelaczniki z paska bo sa pionowe bo w golfie poziome i niebardzo pasily
Marszall pisze:Odrazu trzeba komorę prysnąć, moduł z passata to fajna rzecz ale nie wiem czy zkompatybilizujesz to z przełacznikami z mk VI bo one troche na innej zasadzie działają.
Hmm nie wiedziałem że K&N robi też filtry oleju.
A co do poduszek silnika to szacun bo sam wiem ile kosztują ja niestety skusiłem sie na zamiennik bo troche jednak mnie cena przytłoczyła.
powoli ale do przodu wczoraj powyywalalem juz wszystko z komory silnika teraz tylko zalatac dziure w scianie grodziowej bo troszke zgnila i potem do lakiernikaJeżu pisze:golfiarz1, przydatne gadżetyjak tam idzie z swapem ? ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości