pozdraVWiam
Moderator: G0 Karcio
a no oddalemmaciekpppp87 pisze:a co oddales do lakiernika ?
no wlasnie to bylo to co ostatnio i wyszlo tak ze musialem pomalowac cale nadkole, no ale jeszcze przyszla dokladka i tez odrazu ja pomalowali, troche mnie za to skasowali ale najwazniejsze ze przed mania jest skonczonemaciekpppp87 pisze:jak to co ostanio to chwila moment i zrobione
Chlopie a zobacz na swoje auto, masz z tyłu 3 czerwone TDI a nie masz prawdziwego ARL-a 150ps, wiec po co to komu :green_fuck: nie kumam :green_fuck:Sebek pisze:kacpersky napisał/a:
no trudno, nie stac mnie na prawdziwego r32 to chociaz znaczek sobie kupilem :green_fuck:
ale przecierz to nie jest .:R32. nie kumam
no mam nadziejekkkubek pisze:odrobimy innym razem![]()
a tam, zaraz przesadzaszszczypior pisze:kacpersky napisał/a:
dzieki, tylko szkoda ze zadnego pifa nie spilismy razem ;(
Moze i lepiej bo pewnie nie skonczyło by sie na skakaniu po jednym aucie
jechalem gnieznienska w strone miasta i na pierwszych swiatlach na skrzyzowaniu z 4 marca jechal przedemna dziadek corolla. mial zielone wiec lecial z 60 km/h i na 5 m przed swiatlami zapalilo mu sie pomaranczowe i ten dal po hamulcach i zatrzymal sie za pasami a ja lecialem za nim i juz bym nie zdazyl zachamowac wiec musialem uciekac na pas zieleni miedzy jezdniami. i tak podjechalem pod 20 cm kraweznik i polamalo sie to i owokkkubek pisze:Uuuuu lipaCo sie dokaldnie stalo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości