Moderator: G0 Karcio

No cóż, autko dalej jest w moich rękach i jak zwykle coś tam się przy nim dzieje. Są to natomiast dość nudne rzeczy (dla wzrokowców), więc nie specjalnie miałem co tu wrzucać.tauka pisze:I co tam, co tam w temacie... Chyba już jednym z ostatnich projektów, który istnieje od "moich czasów"...

Kto wymieniał to wie...mi się udało ale łatwo nie było. Ale nie miałem ochoty demontować wydechu itd
 Kto wymieniał to wie...mi się udało ale łatwo nie było. Ale nie miałem ochoty demontować wydechu itd 

Co prawda muszę coś wykombinować z tą szparą między tunelem a samą osłoną ale według mnie ta osłona jest o wiele ładniejsza niż oryginalna. Wrzucę za jakiś czas więcej fotek jak to wygląda.
 Co prawda muszę coś wykombinować z tą szparą między tunelem a samą osłoną ale według mnie ta osłona jest o wiele ładniejsza niż oryginalna. Wrzucę za jakiś czas więcej fotek jak to wygląda.

16" tym razem, czeka mnie tylko kupno opon i wycinanie nadkoli
 16" tym razem, czeka mnie tylko kupno opon i wycinanie nadkoli  Ale to już bliżej wiosny.
 Ale to już bliżej wiosny.

się kurcze czepiasz sięMisza1122 pisze:Powiedział właściciel E46:PP:D
 Każdy się może pomylić...
  Każdy się może pomylić...  
 po tym jednym zdjęciu to nie widać ale poza tą szparą to ta osłona w ogóle niczego nie zaburza jeśli chodzi o wnętrze. Zrobię lepsze foty to Wam uzmysłowię co i jak
 po tym jednym zdjęciu to nie widać ale poza tą szparą to ta osłona w ogóle niczego nie zaburza jeśli chodzi o wnętrze. Zrobię lepsze foty to Wam uzmysłowię co i jak 

Misza1122 pisze:CO tam jak tam ?? Sprzedał golfa?? czy co?? Nic nie pisałeś jeszcze w 2016r:D
 czołem
 czołem PZDR
 PZDR
 bardziej się nie dało. A A u Ciebie 215 kozak
 bardziej się nie dało. A A u Ciebie 215 kozak 

Misza1122 pisze:Kiedyś tam jak miałem 9j. to przy oponie 195/45r16 najniżej dało się zejśćbardziej się nie dało. A A u Ciebie 215 kozak

I nie z przedniej
 I nie z przedniej  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości