a dziekiczajaa22 pisze:Jak tam bobas mały, graty mieszczą się w golfinie?
 bobas dobrze, tylko troche krzykliwy ( ale zdrowy ). graty sie nie miescily ale zmienilem wozek na mniejszy (quinny buzz) i teraz nawet subwoofera wyciagac nie musze
 bobas dobrze, tylko troche krzykliwy ( ale zdrowy ). graty sie nie miescily ale zmienilem wozek na mniejszy (quinny buzz) i teraz nawet subwoofera wyciagac nie musze  
Moderator: G0 Karcio

a dziekiczajaa22 pisze:Jak tam bobas mały, graty mieszczą się w golfinie?

a trochu mnie ta kwestia martwi.
 a trochu mnie ta kwestia martwi.
 pozdr
 pozdrNo bo jak go głaszczesz to jak ma przyspieszać szybkokacpersky pisze: nie przyspieszal jakos spektakularnie ten samochod nigdy wiec mi to nie przeszkadzapozdr
 Dzieki za utwierdzenie mnie w moich obawach co do felg
 Dzieki za utwierdzenie mnie w moich obawach co do felg  ale nie zmienia to faktu ze i tak są zaje....te
 ale nie zmienia to faktu ze i tak są zaje....te  

i te 18 od audi piękne.. wszystko wyglada bardzo na kozaku.Gratulace fury.
  i te 18 od audi piękne.. wszystko wyglada bardzo na kozaku.Gratulace fury.   

Popieram kolegę tył ładnie przód trochę sterczytruckman pisze:Calkiem dobrze to wyglada, ale jest za wysoko na froncie

klin musi byc!!   ale Bolfik piekny
  klin musi byc!!   ale Bolfik piekny
 odnosnie przodu, sterczy gdyz :
  odnosnie przodu, sterczy gdyz :
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości