małymi kroczkami coś się tam dzieje... znów monster garage

lampy jeszcze i tak nie do konca takie jak wymyśliłem ale powoli powoli do wszystkiego się dojdzie... ;]
Moderator: G0 Karcio

zapewne jest to okleina/jakaś folia pod brę, ale mogę się mylićAlvarees pisze:czemu ta maska taka matowa jest?

okleine pod bre
 okleine pod bre 
 dzięki Viper za ogarniecie elektroniki ufff
 dzięki Viper za ogarniecie elektroniki ufff  
  Lekki Lift
 Lekki Lift  badlook prawie w ogóle nie zauważalny i zostały usunięte spryskiwacze z maski... aż piękniej wygląda taka gładka... ;]
 badlook prawie w ogóle nie zauważalny i zostały usunięte spryskiwacze z maski... aż piękniej wygląda taka gładka... ;] 

auto mi sie bardzo podoba..tylko powiedz mi,na jednej focie widac bylo wkrety zamiast tych koleczkow(mocujace plastikowe nadkole do zderzaka)...why?
  auto mi sie bardzo podoba..tylko powiedz mi,na jednej focie widac bylo wkrety zamiast tych koleczkow(mocujace plastikowe nadkole do zderzaka)...why?  a co do spryskow pochwal sie,bo ostatnio widzialem na fotach wmontowane w podszybie plastikowe i dosc ciekawie wygladalo ;]
 a co do spryskow pochwal sie,bo ostatnio widzialem na fotach wmontowane w podszybie plastikowe i dosc ciekawie wygladalo ;]
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości