Dziś z ekipą z NS wyruszamy na Pruszcz Gdański... do zobaczenia na mani
 Dziś z ekipą z NS wyruszamy na Pruszcz Gdański... do zobaczenia na mani   

Moderator: G0 Karcio

zupelnie inne
 zupelnie inne  Bardziej intensywny kolorek
 Bardziej intensywny kolorek  Dobrze sie prezentował
 Dobrze sie prezentował

Kolego nie tylko Ty tak myślałeś, wielu podchodzilo i pytalo albo szeptalo że to ex zbifowo batonowy caddy, co bardzo mnie wkurzało...tochu pisze:Na manii początkowo myslalem ze to ex caddy Batona :> ale potem mowiee po przyjrzeniu sie ze jednak jest innezupelnie inne
Bardziej intensywny kolorek
Dobrze sie prezentował

Dobrze odpicowany projekt, aż nabrałem chęci żeby mojego odpicować
 Dobrze odpicowany projekt, aż nabrałem chęci żeby mojego odpicować  Ale jednym dla mnie mankamentem to jest czarna maska !! Strasznie tutaj nie pasuje
 Ale jednym dla mnie mankamentem to jest czarna maska !! Strasznie tutaj nie pasuje  Może gdyby była w czarnym macie to jeszcze jak cie moge, ale tak jak jest strasznie psuje wygląd auta, bo paka ciekawie wygląda w czerni
 Może gdyby była w czarnym macie to jeszcze jak cie moge, ale tak jak jest strasznie psuje wygląd auta, bo paka ciekawie wygląda w czerni  Odróżnia sie super !
 Odróżnia sie super !
Jakbyś zostawił biały lakier to by tak nie byłoGrizLLy pisze:Kolego nie tylko Ty tak myślałeś, wielu podchodzilo i pytalo albo szeptalo że to ex zbifowo batonowy caddy, co bardzo mnie wkurzało...
 hehe. I biało czarne caddy też by robiło ŁAŁ
 hehe. I biało czarne caddy też by robiło ŁAŁ   Jeszcze nawet większe, bo pomaranczy teraz na caddy sie tyle narobiło, że sodoma... !!
  Jeszcze nawet większe, bo pomaranczy teraz na caddy sie tyle narobiło, że sodoma... !!GrizLLy pisze:co bardzo mnie wkurzało...
 Ale twój odcień jest ładniejszy, bardziej intensywny i imho ładniejszy
 Ale twój odcień jest ładniejszy, bardziej intensywny i imho ładniejszy 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości