Kamil myśli przyszłościowo
Moderator: G0 Karcio
 Wynagradza to po części pracę włożoną w auto
  Wynagradza to po części pracę włożoną w auto 
Wiem wiem, ale fajnie jakby trochę wystawało, na delikatnym nagatywieluciusdz pisze:Damian92 pisze:luciusdz, belka od mk II węższa to szersze koło wejdzie
 [/quote}
[/quote} A spas to jest jeden z ważniejszych spraw w tym sezonie, ma być na równi z nadkolem
  A spas to jest jeden z ważniejszych spraw w tym sezonie, ma być na równi z nadkolem  
   Więc szkoda było by opon tym bardziej że będą nówki na tyle
 Więc szkoda było by opon tym bardziej że będą nówki na tyle  

i że te fotki i dane pomogą jeszcze komuś
  i że te fotki i dane pomogą jeszcze komuś 

to się czuje...
 to się czuje...  
 Myślę że to auto nie zasługuje jeszcze na takie opinie a tym bardziej jaMateusz_mk pisze:Autko jest obłędne, felga marzenie... nie ma co się rozwodzić o pieniądzach jakie zostały wciśnięte w każdy element, bo dla pasjonata kasa nie gra roli...to się czuje...

Gratuluję projektu bardzo dobry poziom o by więcej takich na forum osób...
Powodzenia w projekcie...

pieniędzy nie liczę, bo tu nie o to chodzi.
  pieniędzy nie liczę, bo tu nie o to chodzi. w weekend mam zamiar złożyć go na gotowo, chcę jeszcze odstawić go na polerkę zobaczymy czy da rade.
  w weekend mam zamiar złożyć go na gotowo, chcę jeszcze odstawić go na polerkę zobaczymy czy da rade. 

Pomyśl może nad jakimś ładnym białym
 Pomyśl może nad jakimś ładnym białym  

tez m sie od razu rzuciło w oczyMichu999 pisze: ... ale to niebieskie podświetlenie licznika jakoś nie leży tutaj
 zmień na ori ale poza tym jest git
  zmień na ori ale poza tym jest git

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości