tylko dla jakiegoś rozgarnietego tokarza
  tylko dla jakiegoś rozgarnietego tokarzaTapatalkniete z mojego Wildfire S
Moderator: G0 Karcio
 tylko dla jakiegoś rozgarnietego tokarza
  tylko dla jakiegoś rozgarnietego tokarzaTo mnie coś ominęło lub nie pamiętam, hmm to jak było to niema c robić drugiego.vwosiu pisze:był w PL zrobiony komplet kół z tym rotorem więc jest wykonalne
W tym przypadku stoczenie nic nie da, jeszcze trzeba zalać aluminium dookoła gdzie są śruby i nowy nawiert zrobić, ale jak już były to głowy sobie nie zawracam.Damian92 pisze:Rotor stoczyć i pasowało by tylko dla jakiegoś rozgarnietego tokarza
 mam pytanie do właściciela, dystanse które zakładałes 20mm dawałes na obie osie czy tylko na tył do bbs-ów od 20 jahre ??
 mam pytanie do właściciela, dystanse które zakładałes 20mm dawałes na obie osie czy tylko na tył do bbs-ów od 20 jahre ??

Baran. pisze:vwosiu jak masz jakieś zdjęcia to podesłałbyś mi, ciekawy jestem.

-->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;

trzymam kciuki i kibicuje
  trzymam kciuki i kibicuje  

on złamie Ci dokładkę
 on złamie Ci dokładkę 

to ja odpowiem bo tak dalej musiałbyś czekac przynajmniej do poniedziałkubocian19 pisze:Mh a jakie ladne pojazdy w tle! Czyja ta bora i ventyl??
Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
 włascicieli nie ma na tym forum, Bledi - Jetta mk3 i Kucyk - Bora, takie mają nicki a auta do obejrzenia raczej tylko na klubowym forum http://www.vagradom.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
 włascicieli nie ma na tym forum, Bledi - Jetta mk3 i Kucyk - Bora, takie mają nicki a auta do obejrzenia raczej tylko na klubowym forum http://www.vagradom.pl" onclick="window.open(this.href);return false;   taka mała namiasteczka naszego klubu, na Dynóvwke poleciało 11 aut, m. in. Bora i Ventyl, jutro kolejna partia fur od Nas
 taka mała namiasteczka naszego klubu, na Dynóvwke poleciało 11 aut, m. in. Bora i Ventyl, jutro kolejna partia fur od Nas  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości