doceniona praca gratki panie, bedzie co opijac kiedys tam

Moderator: G0 Karcio
ja tez bym się cofnąłvwosiu pisze:puki nie udowodnisz ze ten blotnik to ori to ja bym cie cofnał tam dzies był
- w kalendarzu Majów tzw "kiedys tam" wypada dokładnie 25-27 maj 2010r.vwosiu pisze:kiedys tam

było nawet 2 okazje ale sie nie udało...żuluvwosiu pisze:doceniona praca gratki panie, bedzie co opijac kiedys tam

Bossman pisze: vwosiu napisał(a):doceniona praca gratki panie, bedzie co opijac kiedys tam
było nawet 2 okazje ale sie nie udało...żulu
Obrazek
pozdrawiam
 nie będę się tłumaczył bo nic mnie nie usprawiedliwi, ale jak to sie stało że się tak minęliśmy to ja tez nie wiem
 nie będę się tłumaczył bo nic mnie nie usprawiedliwi, ale jak to sie stało że się tak minęliśmy to ja tez nie wiem   ty smiesz mnie zwać żulu jak to ty w środku ranka nie pozwolił mi do namiotu wrócić,
 ty smiesz mnie zwać żulu jak to ty w środku ranka nie pozwolił mi do namiotu wrócić, 
no myslętrzeba będzie to nadrobić

heh... ujdą w tłoku, na wsyztskich foto wygladają jak pomarańczowe, w rzeczywistości to bardziej brąz/ stare złoto...coś na tą modłę.no kolor kolek spoko ;]

od tych szybkości pewnieBossman pisze:zaczęła pękać przednia szyba

LASOT-A, co w tym tak bardzo zabawnego?Pozbywasz się takiej PEREŁKI ???

Wiesz co - pomyliłem oba emotikony.Bossman pisze:LASOT-A, co w tym tak bardzo zabawnego?Pozbywasz się takiej PEREŁKI ???

PZDR.
 PZDR.

czyli jak, wycofać ogłoszenie, bo mówisz, ze bierzeszPustylol pisze:PS autko dla farmera

sprzedałem pole swinieBossman pisze:czyli jak, wycofać ogłoszenie, bo mówisz, ze bierzeszPustylol pisze:PS autko dla farmera
 wiec juz niestety nie jestem zainteresowany
 wiec juz niestety nie jestem zainteresowany 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości