Jak w tani sposub podnies osiagi silniczka 1.6
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Jak w tani sposub podnies osiagi silniczka 1.6
witka ja mam takie pytanie jak w tani sposub pobrawic osiągi silniczka 1.6 benzyna na gazniku piszcie co wiecie ciekawostki itd pozdrawiam
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Jak w tani sposub podnies osiagi silniczka 1.6
ehh duzo było na ten temat, ale stwierdznie na koniec padalo jednoDziekan pisze:witka ja mam takie pytanie jak w tani sposub pobrawic osiągi silniczka 1.6 benzyna na gazniku piszcie co wiecie ciekawostki itd pozdrawiam
NIe opłaca się i juz. taniej zmienic silnik nawiekszy
www.vrservice.pl
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
hmmm ... ja nowy nie jestem, ale bede cos konbinowal z silnikiem 1,6 AEE w MK3 mojej dziewczyny, bo ona na SWAP nie pozwoli - ceni ten silnik za to ze malo pali i na jej potrzeby wystarcza.
Plan juz wkrotce w dziale projekty
Narazie obczajam sytuacje i poki co powstaly juz pewne pomysly (chip by GTO i moze, moze modyfikacja glowicy u Chojnackiego), ale jeszcze nad wszystkim mysle :] jak wymysle to topic bedzie :]
Plan juz wkrotce w dziale projekty
Narazie obczajam sytuacje i poki co powstaly juz pewne pomysly (chip by GTO i moze, moze modyfikacja glowicy u Chojnackiego), ale jeszcze nad wszystkim mysle :] jak wymysle to topic bedzie :]
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!