-20 to ciężko zrobić na sportowym zawieszeniu bez gwintu...bo albo masz amor krotszy gdzies o 30 mm srednio co najmniej albo springa sportowego krotszego...
z tego co wiem to TAZ ma do sprzedania przednie B6

[ Dodano: Czw Kwi 12, 2007 00:23 ]
moze niejasno sie wyrazilem...chodzi mi o to ze ciekzo jest zrobic zeby byl jednoczesnie twardy tak jak chcesz i zeby zszedł tylko -20mm...zeby zszedl wiecej to np b6....albo zrobic go na jakieś -30 na eibachu i seryjnym b4...nie bedize to rewelacja ale bedzie na pewno twardszy, niuższy lepszy w prowadzniu ale chilami moze bujać, mysle ze to kwestia za "mocnej" w stosuknu do amora, za bardoz spezynuje a za mało tłumi...
na amorach z allegro ktore są okreslane jako sportowe a kosztują po 200 zł za sztuke, to auto zejdzie z -60 na samym amorze..
Kiedys porownalem supersporta i b6 to b6 jest dluzszy o kilka cm, a i tak jest krotszy od serii
O KONI sie nie wypowiem bo nie latałem, podobnie nie tak dobrze znosz polskie drogi jak bil...ale to tylko zasłyszane
chwile mialem supersporta i nie polecam , teraz wiem ze amor za takacenenie oferuje nic poza betonem i obniżenien