[mk2] Kto mial amortyzatory GT Cupline?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
[mk2] Kto mial amortyzatory GT Cupline?
Witam,
przymierzam sie do zmiany amorow z tylu. Obecnie mam olejowki na sprezynach HR obnizajace o 30mm.
Znalazlem taki badziew na allegro
http://moto.allegro.pl/item179466494_vw ... tylne.html
Mial to ktos kiedys zalozone?
Kupowac czy zainwestowac lepiej w jakies B4 Bilsteina? Nie chce miec mega betonu bo mi pupa w szybkich partiach podskakuje... (pupa auta oczywisicie! ) :\
przymierzam sie do zmiany amorow z tylu. Obecnie mam olejowki na sprezynach HR obnizajace o 30mm.
Znalazlem taki badziew na allegro
http://moto.allegro.pl/item179466494_vw ... tylne.html
Mial to ktos kiedys zalozone?
Kupowac czy zainwestowac lepiej w jakies B4 Bilsteina? Nie chce miec mega betonu bo mi pupa w szybkich partiach podskakuje... (pupa auta oczywisicie! ) :\
.::deKrzychu::.
Sky's the limit!
Sky's the limit!
-
- Forum Master
- Kontakt:
Po to jest szukajka żeby z niej korzystać.... wrrrrrdeKrzychu pisze:Po to jest forum zeby sie wymieniac doswiadczeniami...
Przed tobą było pewnie już z dziesięć postów na ten temat i nikt pewnei nie odpisze... Użyj szukajki!!!!!!!!deKrzychu pisze:Nie masz nic do napisania - nie pisz!
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
- barteKKK03
- V.I.P.
Whatever!barteKKK03 pisze:bongo nie ma nic do napisania, bo wszystko nn ten temat zostało już napisane i nie ma sensy klepać n razy to samo.deKrzychu pisze:Po to jest forum zeby sie wymieniac doswiadczeniami...bongo pisze: Wpisz w szukajke "Cupline" i se poczytaj...
Nie masz nic do napisania - nie pisz!
.::deKrzychu::.
Sky's the limit!
Sky's the limit!
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
deKrzychu, koledzy maja racje i akurat pytanie o te cupy jest na prawde mocno denerwujace,
wpisz sobie te zasrane zafajdane cupline albo supoersort w szukajke, chociażby w towarzystwie mojego nicka a wiele przeczytasz
ja mialem, zmieniłem szybciutko na inne
NIe wymagaj zebysmy znowu wszyscy przeprowadzali po raz nty tę samą rozmowę specjlanie tylko dla Ciebie. To nie nasza wina ze tak rzadko bywasz na forum ze nie zauwazyles tych dyskucji na kilka stron o cupline i superposrt, wszytcy juz sie nagadali i naczytali o tych amorach wiec chyba nikt nie bedzie sie powtarzał,deKrzychu pisze:Po to jest forum zeby sie wymieniac doswiadczeniami...
Nie masz nic do napisania - nie pisz!
wpisz sobie te zasrane zafajdane cupline albo supoersort w szukajke, chociażby w towarzystwie mojego nicka a wiele przeczytasz
ja mialem, zmieniłem szybciutko na inne
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
he to malo wymagajacy jestes,ejsli wystarczy ci tylko tyle....jesli chcesz poczytac czemu tak uwazam to jednak lepiej poszukaj chyba ze ufasz ot tak....
ja generalnie stosuje zasade ze takie odpowiedzi na forum ze cos jest dobre albo zle bo ja tak uwazam sa nic niewarte jesli nie sa poparte odpowienimi argumentami....
ja generalnie stosuje zasade ze takie odpowiedzi na forum ze cos jest dobre albo zle bo ja tak uwazam sa nic niewarte jesli nie sa poparte odpowienimi argumentami....