wskaznik cisnienia oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- speeder
- Użytkownik
- Kontakt:
wskaznik cisnienia oleju
hej!!!
kupilem mk II silnik 1.8 107PS z dodatkowym wskaznikiem cisnienia oleju ael nie byl podlaczony i nie wiem gdzie go wpiac zeby smigal jak nalezy.... czy to do tego ma byc specjalna sonda czy cuś....
kupilem mk II silnik 1.8 107PS z dodatkowym wskaznikiem cisnienia oleju ael nie byl podlaczony i nie wiem gdzie go wpiac zeby smigal jak nalezy.... czy to do tego ma byc specjalna sonda czy cuś....
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: wskaznik cisnienia oleju
ma byc specjalny czujnik oleju wkrecany w głowicy kub w podstawie filtra oleju, taka mała baryłkaspeeder pisze:hej!!!
www.vrservice.pl
- speeder
- Użytkownik
- Kontakt:
aha... a taki czujnik mozna kupic pojedynczo czy w zestawie ze wskaznikem?
nie wiem, bo w bloku silnika po prawej stronie wychodzi jakas niebieska czujka. moze to je to?
nie wiem, bo w bloku silnika po prawej stronie wychodzi jakas niebieska czujka. moze to je to?
moj mk3 GTI 20 jahre: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=223042&postdays=0&postorder=asc&start=0 zapraszam do oceny i komentowania :)
pojedynczo mozna, na allegro ktos sprzedawal kpl 3 wskazniki i t apuszeczka i napisal mi ze za puszeczke chce 50zlspeeder pisze:aha... a taki czujnik mozna kupic pojedynczo czy w zestawie ze wskaznikem?
a ta czujka w bloku to do temp silnika.
Wskaźnik też zakładałem z poldka. Potem zakupiłem taki czujnik razem ze wskaźnikem grreedy za jedyne 160zł w używce, ale kasa przycisła i miesiąc temu sprzedałem. Na wakacje kupie sobie zegarki jednej firmy.Trochim pisze:a jak czujnik od poldka współpracuje ze wskaźnikami VDO?
bo na allegro mozna kupic takie czujniki za 170 zł
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt: