Witam wszystkich VW MANIAKOW.
Mam taka sprawe czy ktos miał do czynienia z takim autem z silnikiem VR6 Kompresor,bo jestem ciekawy jak powinien sie wkrecac silnik z dolu tz. 1.5-2.5 tys./obr.???? czy z góry tz. 3.5 - 4 tys. /obr..??????
byl tu na Forum kiedys taki temat ze kolega chciał sprzedac passata B3 VR6 z Kompresorem,albo sam zestaw Kompresora ,ale nie moge znalezc tego tematu ,bo njlepiej byloby zapytac jego jak sie zachowywal silnik i z ktorego poziomu obrotow sie wkrecał.
Dzieki za jakiekolwiek info. odnosnie tego tematu.
Pozdrawiam Wojtek.
VR 6 Kompresor
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: VR 6 Kompresor
u mnie na wiosce jest jedenwielki brat pisze:Witam wszystkich VW MANIAKOW.
Mam taka sprawe czy ktos miał do czynienia z takim autem z silnikiem VR6 Kompresor,bo jestem ciekawy jak powinien sie wkrecac silnik z dolu tz. 1.5-2.5 tys./obr.???? czy z góry tz. 3.5 - 4 tys. /obr..??????
byl tu na Forum kiedys taki temat ze kolega chciał sprzedac passata B3 VR6 z Kompresorem,albo sam zestaw Kompresora ,ale nie moge znalezc tego tematu ,bo njlepiej byloby zapytac jego jak sie zachowywal silnik i z ktorego poziomu obrotow sie wkrecał.
Dzieki za jakiekolwiek info. odnosnie tego tematu.
Pozdrawiam Wojtek.
MKIII
namiar na własciciela posyłam na prv
www.vrservice.pl