VR 6 Kompresor

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

wielki brat
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

VR 6 Kompresor

Post autor: wielki brat » pn lut 19, 2007 23:07

Witam wszystkich VW MANIAKOW.

Mam taka sprawe czy ktos miał do czynienia z takim autem z silnikiem VR6 Kompresor,bo jestem ciekawy jak powinien sie wkrecac silnik z dolu tz. 1.5-2.5 tys./obr.???? czy z góry tz. 3.5 - 4 tys. /obr..??????

byl tu na Forum kiedys taki temat ze kolega chciał sprzedac passata B3 VR6 z Kompresorem,albo sam zestaw Kompresora ,ale nie moge znalezc tego tematu ,bo njlepiej byloby zapytac jego jak sie zachowywal silnik i z ktorego poziomu obrotow sie wkrecał.

Dzieki za jakiekolwiek info. odnosnie tego tematu.

Pozdrawiam Wojtek.

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: VR 6 Kompresor

Post autor: Borys » wt lut 20, 2007 00:05

wielki brat pisze:Witam wszystkich VW MANIAKOW.

Mam taka sprawe czy ktos miał do czynienia z takim autem z silnikiem VR6 Kompresor,bo jestem ciekawy jak powinien sie wkrecac silnik z dolu tz. 1.5-2.5 tys./obr.???? czy z góry tz. 3.5 - 4 tys. /obr..??????

byl tu na Forum kiedys taki temat ze kolega chciał sprzedac passata B3 VR6 z Kompresorem,albo sam zestaw Kompresora ,ale nie moge znalezc tego tematu ,bo njlepiej byloby zapytac jego jak sie zachowywal silnik i z ktorego poziomu obrotow sie wkrecał.

Dzieki za jakiekolwiek info. odnosnie tego tematu.

Pozdrawiam Wojtek.
u mnie na wiosce jest jeden
MKIII

namiar na własciciela posyłam na prv
Obrazek

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
lolo_golf
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: lolo_golf » śr lut 21, 2007 12:53