A co ty tam chcesz chłodzić ?ThomasGTI16V pisze:interccoler 500zł

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
za 800 to ja wymieniam rozrząd w ABFievoj2s pisze:a po co z nim cokolwiek robic jak dla uzytkownika tego oto predkiego GTI "8.3 do paki " to rewelacyjny wynik wiec moze niech u pana Henia ( nie obrazajac Henrykow) zrobi szybki remoncik typu pierscienie co by tanio bylo PRIMA i uszczelniacze niech zalozy i bedzie smigal az milo ...cieszac sie do czasu ogladniecia tylnej rejestracji w jakims TDI ..no nie cowboyjak ja zdarzy przeczytac to
bedzie mial pecha to i tego nie zdarzy
pozdrawiam
PS bez urazy ale liczyles ze za 150pln zrobisz cale stado nowych koni i co gorsze pewnie urwiesz ze 2 sek do 100km/h........ kwota ktora podales jest symboliczna i smiem watpic aby za 800pln ktokolwiek znajacy sie na przygotowaniu glowicy zrobil dobrze 16V
zdziwiłbyś sięa twój disel wąchał byś ten dym z pod ruły
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
kto nie rozumie?nie rozumie
ThomasGTI16V pisze:kogos musieliście zjechać
strone wczeniej masz screena z Twoja wiadomoscia wyslana na priwa do cowboy.ThomasGTI16V pisze:i jeszce pisze ktoś ze mu pisze privy bezsensowne
to dlaczego spoko goscie z Twojego klubu nie chca Ci pomoc?? po co w takim razie piszesz na tym forum do ludzi ktorzy tylko po Tobie jada??ThomasGTI16V pisze:myślałem ze znajde tu spoko ludzi tak jak w moim klubie ale chyba sie myliłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości