Siemka Mam takie pytanie chciałbym cos przy slinku zrobic Nie wiem jakis stozkowy filtr powietrza albo cus . Powiedzcie mi co mozna z moim silnikiem zrobic bo pod maska nie ma nic ciekawego wszystko standard :D Jakis filt albo cus :D
Pozdroo
Co mozna zrobic z silnikiem 1.6 oznaczenia ABU
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
to co Ty w ogóle chcesz uzyskać? jakiś przyrost mocy, czy po prostu zależy Ci tylko na wyglądzie?
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Co mozna zrobic z silnikiem 1.6 oznaczenia ABU
Mabu pisze:Siemka Mam takie pytanie chciałbym cos przy slinku zrobic Nie wiem jakis stozkowy filtr powietrza albo cus . Powiedzcie mi co mozna z moim silnikiem zrobic bo pod maska nie ma nic ciekawego wszystko standard :D Jakis filt albo cus :D
Pozdroo
mozna do tego silnika zalozyc stozek ale po co mocy zadnej nie przybedzie dzwieku tez nie bedziesz mial (trudno to nazwac jakims fajnym dzwiekiem)... no chyba ze chcesz zeby fajnie wygladalo... z tego silnika nic sie nie wyciagnie...
mozna zarzucic chipa u fachowcow (jakies zmienione mapy paliwa) po ktorym to nie odczulem zadnych roznic... wiec po co ladowac w to kase... moze przez to ze autko na gazie?? nie wiadomo moze przez to ze juz ma swoje najechane ??...
trzymam jedynie ABU przez to ze jest w miare ekonomiczny i zywotny...
jesli chodzi o stozek jak nie wierzysz to zapraszam do Wrocka i osobiscie zobaczysz ze w tym silniku to nic nie daje...
takie moje zdanie...
Pozdrawiam
Czarny turboklekocik
To moze tylko załoze jakis filtr stozkowy zeby tylko jakos ładniej wygladało pod maska
Lepiej sobie polerkę fury zrób to będzie fajny efekt... Albo jaki wypas kup. Z ABU nic nie wyciągniesz. To nie silnik do tuningu - najstarszy i najbardziej mułowaty 1.6 w mk3.Mabu pisze:To moze tylko załoze jakis filtr stozkowy zeby tylko jakos ładniej wygladało pod maska
Pozdr .
:bylo: :bajer: