Witajcie!!!
Mam do Was pytanie. Posiadam golfa z 1993, 1,8, na monowtrysku, instalację gazową brc.
Autko posiada 90 KM i nie ukrywam, że nie jest to szczyt moich marzeń ale samochodzik uwielbiam i nie ma mowy o zmianie na inne
Mam w nim strumienice w moiejscu katalizatora i stożek K&N.
Teraz zastanawiam się nad chipem. I stąd moje pytanie, co na ten temat myślicie
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=122853782
Są też rezystory ale to chyba nie ma sensu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=123104285 i boxy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121681949
Proszę też (jeśli ktoś ma taką wiedzę ) o dokładną instukcję montażu.
Pozdrawiam
Czy warto założyć taki chip w mk3???????????????????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
- Lukasz3k
- Mały gagatek
- Kontakt:
ten pierwszy chip to gotowiec sciagniety z emula jak zreszta clala reszta dostepna u tego Pana jak to sie mowi wgrywac na wlasne ryzyko
o chip resistorow to ja bym w ogole pod uwage nie bral.
Ps. Jak juz mocno chcesz to sciagnij sobie taki gotowiec z emula kup sobie taka kostke(org zebys mial na zapas) i idz do kogos kto Ci to zaporgramuje jakiegos elektronika albo gdzie programuja biosy wyniesie Ci wtedy maks 10zl.
--
Pozdrawiam
o chip resistorow to ja bym w ogole pod uwage nie bral.
Ps. Jak juz mocno chcesz to sciagnij sobie taki gotowiec z emula kup sobie taka kostke(org zebys mial na zapas) i idz do kogos kto Ci to zaporgramuje jakiegos elektronika albo gdzie programuja biosy wyniesie Ci wtedy maks 10zl.
--
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
Hmmm dzięki za odpowiedź, choć nie ukrywam, że liczyłem, że powiecie no ew. może być Chcę jednak wyjaśnić, że nie liczę na jakieś ogromne osiągi ale przynajmniej te 5-10 kucy i mały wzrost momentu. Oczywiście zdaję sobie sprawę z wielu ograniczeń jakie ma ten silnik jak i mój portel (szykuję się na wymianę przednich oczek )ale poradźcie w takim razie skąd wziąć chip, któy nie będzie kosztował zbyt wiele i te 5-10 koników mi da.
Pozdro for all
Pozdro for all
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
obrob glowice, do tego zwieksz zawory ssace i zmien walek... bedziesz mial konie za jakies 1500 zlotychAnkajosxxx pisze:Hmmm dzięki za odpowiedź, choć nie ukrywam, że liczyłem, że powiecie no ew. może być Chcę jednak wyjaśnić, że nie liczę na jakieś ogromne osiągi ale przynajmniej te 5-10 kucy i mały wzrost momentu. Oczywiście zdaję sobie sprawę z wielu ograniczeń jakie ma ten silnik jak i mój portel (szykuję się na wymianę przednich oczek )ale poradźcie w takim razie skąd wziąć chip, któy nie będzie kosztował zbyt wiele i te 5-10 koników mi da.
Pozdro for all
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.