Co można zrobić z 2.0 v8
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Co można zrobić z 2.0 v8
Witam jak w temacie co moge zrobić z tym motorem zeby coś z niego jeszcze wycisnać, myśle nad swapem na vr6 ale musze jeszcze troche zaczekac.
Jeszcze takie pytanie mój kuzyn który ten silnik mi zakładal stwierdził ze najlepiej kupic jakiegos rozbitego golfa i przełożyc całość wtedy wszystko bedzie pasowac. Ale cięzko znalezc ten silnik w golfie, za to w pasacie jest tego duzo i oto moje pytanie czy przekładał ktoś moze motor z pasata do golfa/seata i jak to wyszło?
[ Dodano: 22 Sie 2006 21:02 ]
Naprawdę nic się nie da zrobić czy nie chce sie wam pisac?
Jeszcze takie pytanie mój kuzyn który ten silnik mi zakładal stwierdził ze najlepiej kupic jakiegos rozbitego golfa i przełożyc całość wtedy wszystko bedzie pasowac. Ale cięzko znalezc ten silnik w golfie, za to w pasacie jest tego duzo i oto moje pytanie czy przekładał ktoś moze motor z pasata do golfa/seata i jak to wyszło?
[ Dodano: 22 Sie 2006 21:02 ]
Naprawdę nic się nie da zrobić czy nie chce sie wam pisac?
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Ales koleżko nerwowy... myslisz ze tutaj spia z pecetami???[QT]Devil pisze:Naprawdę nic się nie da zrobić czy nie chce sie wam pisac?
najlepiej to go uturbic..... koszty w granicach 7500 na gotowo.... a przyrost mocy odpowiedni
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Nie chodzi mi toczke
Nie jestem nerwowy
Mam silnik 2.0 v8 w Seacie Cordobie widziałem juz silnik vr6 w ibizie ogolnie te samochody sa budowane na podłodze VW ten silnik byl zakladany od Vento. Z VRem musze poczekac do przyszlego roku bo podzwonilem troche i taki zabieg bedzie troche kosztowac, nawet mcpersony trzeba bedzie przelozyc. Chcialem zebyscie mi podpowiedzieli co moge zrobic zeby troche mocy przybylo. Moze slyszeliscie o chromowaniu kolektora dolotowego?
Nie jestem nerwowy
Mam silnik 2.0 v8 w Seacie Cordobie widziałem juz silnik vr6 w ibizie ogolnie te samochody sa budowane na podłodze VW ten silnik byl zakladany od Vento. Z VRem musze poczekac do przyszlego roku bo podzwonilem troche i taki zabieg bedzie troche kosztowac, nawet mcpersony trzeba bedzie przelozyc. Chcialem zebyscie mi podpowiedzieli co moge zrobic zeby troche mocy przybylo. Moze slyszeliscie o chromowaniu kolektora dolotowego?
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
ja słyszałem o chromowaniu kolektora, dodaje 5 pktów lansu do punktacji auta, co prawda dosc kosztowny zabieg i raczej bardziej opłaca sie nakleic naklejke PittBull za 15pkt.Michu-HST pisze:Tak jak kolega napisal uturbic mozna. Chromowanie kolektora ?? No ja bym zaczol od spasowania ale o takich modach byly juz miliony postow wiec polecam guziczek szukaj po jego kliknieciu przyrost mocy gwarantowany.
www.vrservice.pl
Spamer, spamer.Borys pisze:ja słyszałem o chromowaniu kolektora, dodaje 5 pktów lansu do punktacji auta, co prawda dosc kosztowny zabieg i raczej bardziej opłaca sie nakleic naklejke PittBull za 15pkt.Michu-HST pisze:Tak jak kolega napisal uturbic mozna. Chromowanie kolektora ?? No ja bym zaczol od spasowania ale o takich modach byly juz miliony postow wiec polecam guziczek szukaj po jego kliknieciu przyrost mocy gwarantowany.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
DOBRZE POWIEDZIANE :D z chromowaniem oczywiscie:DTAZ pisze:Spamer, spamer.Borys pisze:ja słyszałem o chromowaniu kolektora, dodaje 5 pktów lansu do punktacji auta, co prawda dosc kosztowny zabieg i raczej bardziej opłaca sie nakleic naklejke PittBull za 15pkt.Michu-HST pisze:Tak jak kolega napisal uturbic mozna. Chromowanie kolektora ?? No ja bym zaczol od spasowania ale o takich modach byly juz miliony postow wiec polecam guziczek szukaj po jego kliknieciu przyrost mocy gwarantowany.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
spoko, dobrze ze znasz sie na zartach,[QT]Devil pisze:Wielkie dzieki panowie naprawde pomogliscie mi. Ta a taka naklejke sobie napewno sprawie
ja slyszalem ze ona daje 20pkt.
a ak serio to w zyciu nie slyszałem o chromowaniu, o polerowaniu owszem, ale sam kolektor niewiele da, najlepiej robic porting głowcy i kolektora.
www.vrservice.pl