Evry mod.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Evry mod.
Witam jestem tu nowy więc nie krzyczcie mocno :3. Czy ktoś z was słyszał o evry mod? Chciałbym to zrobić w moim passku i tak za dwa miesiące zmieniam samochód więc nie ma znaczenia czy to go uszkodzi. Wiem jakie kable wybrać z tej wtyczki ale mam kilka pytań : czy koniecznie musi być do tego rezystor a jak tak to jaki? Czy może wystarczy sam potencjometr i jaki ile k ohm i ilu w? Pozdrawiam!
Evry mod.
Olej tylko spieprzysz, jest filmik gdzie na stock (niby) kręci do 2k obrotow inpojade czas 9sek, pozniej na tym ustrojstwie ciągnie do odcięcia i robi w 4 sek prosze Cie..
" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Evry mod.
Nie chodzi mi o osiągi tylko o "zasłonę dymną" niektórzy kierowcy zasługują na wyjątkowe traktowaniePawel-7r pisze:Olej tylko spieprzysz, jest filmik gdzie na stock (niby) kręci do 2k obrotow inpojade czas 9sek, pozniej na tym ustrojstwie ciągnie do odcięcia i robi w 4 sek prosze Cie..