Powerbox do Golf MK7 R
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- lukasz_ratpol
- Nowicjusz
Powerbox do Golf MK7 R
Panowie/Panie czy ktoś miał styczność z czymś takim? Czy to w 6 czy 7 ? Chciałbym wiedzieć czy jest to wykrywalne przez serwis. Może ktoś mógłby coś zaproponować takiego, żeby było niewykrywalne? To samo tyczy się wydechu, jest strasznie cichy! Kusi mnie wywalenie katalizatora, ale to również wykryją? Może atrapa albo strumienice zamiast katalizatora? Z góry dzięki
-
- Forum Master
- Kontakt:
Powerbox do Golf MK7 R
Nie szkoda Auta na takie kible? Podjedz do kogos kto ma pojecia niech wystroi. W sumie masz pewnie auto na gwaracji, wiec mozesz zagadac w serwisie z tego co wiem w "Auto-Rud" Rzeszow chopaki robia takie cos.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
Powerbox do Golf MK7 R
CompSport lub Fabryka-Mocy doda ci mocy. Wydech mogę ci zaproponować BULL-X z HG-Motorpsort lub Millteka w wersji nie rezonowanej. Do tego Downpipe. Jeśli byłbyś zainteresowany jestem w stanie ci pomóc w tym temacie.