Hamulce mk2 256->280mm K*&%^^wa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Hamulce mk2 256->280mm K*&%^^wa
Witam:D usiadlem na mieliznie mam jarzma na tarcze 280mm i tarcze klocki 16mm zaciski z 256 (2kpl) i nie moge tego skrecic Mianowicie klocki pasuja tarcza jarzmo alles OK ty6lko nie moge zalozyc zacisku nie pasuje mi na klocki z tarcza przez te prowadnice co sa w jarzmie, jak wyciagam te prowadnice wszystko wchodzi (kloci 16mm i tarcza 22mm jest OK ) brak mi z 1mm by to wsadzic bo na sile to rarcza zabardzo nie chce sie krecic swobodnie a powinna.......... HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Czw Lip 06, 2006 1:14 am ]
Pragne dodac ze zacisk jest org. a jarzma lucas... moze to w tym tkwi problem??
[ Dodano: Czw Lip 06, 2006 1:14 am ]
Pragne dodac ze zacisk jest org. a jarzma lucas... moze to w tym tkwi problem??
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
akurat syncro nie ma tu znaczenia, chodzi o przód a na przodzie jest tak samo.J3L3N pisze:Sa prawe i lewe zaciski i prawe i lewe klocki jak i tarcze zobacz czy wszystko masz po dobrej stronie:) A pozatym do syncro sa inne niz w innych mk2 !
Niech mnie ktos poprawi jak sie myle:)
i w przypadku 280mm tarcz i 256mm nie ma rozdziały na prawy lewy klocek, klocki sa symetryczne inne niz w 239mm
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
nie mam pojecia, wg edka powinny pasic jarzma z G pod zwrotnice i zacisk z KR i tarcze z G,Krzyś 16v pisze:Tak dokladnie i co adlej bo kolejny wolny dzien ucieka a ja leze z glupimi hamulcami ktore powinny wejsc bez 2 zdan... cos mi to jazmo zaczyna smierdziec....
oczywiscie jak jarzma masz z G nie z GTI MKIII lub pochodnych 280x5x100
www.vrservice.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sprobuj skropcic prowadnice zacisku. moze za dlugie sa lekko i sie w srodku opieraja...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.