MK1 KR turbo

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
golfiarz1
Forum Master
Forum Master

Re: MK1 KR turbo

Post autor: golfiarz1 » wt wrz 24, 2013 20:36

mk1red pisze:Dobra za Twoje rady dzięki nic nie pomagasz. Pytam o konkretne rzeczy a nie gdybanie jak Ty. Kto cos moze kiedyś zrobił. I moze będzie działało. Chce gotowe rozwiązania.

jesli masz zdrowgo KR to oddaj go BUGALONOWI lub KRZYSKOWI Z DIGITUN i doloz im do silnika 30 tys i masz gotowca 16v turbo i bedizesz mial 400 km
napisales ze chcesz 16v turbo koszta sie nielicza to masz ty recepte na swoj plan a z tego co czytam to ty niemasz zadnego pojecia co chcesz zlozyc i jakie pytanie zadac wiec najpierw poczytaj jak kolega ci napisal a potem zadaj jakies madre pytanie

mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7

bugalon
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

MK1 KR turbo

Post autor: bugalon » śr wrz 25, 2013 11:59

Osłabiają mnie tacy użytkownicy forum :) Chcą żeby im wszystko podać na tacy pomimo tego że po tą tacę mogą sami sięgnąć bo stoi od nich 2 kroki. Powiem więc wprost - nie mam czasu na uczenie i kształcenie Twojej osoby ani w tym ani w żadnym innym temacie. Być może znajdzie się ktoś, kto Cię za rączkę poprowadzi ale wątpię bo jesteś teraz jak dziecko we mgle. Chcesz się czegoś nauczyć, to poświęć na to swój czas. Ja ci chętnie pomogę ale jak przyjdziesz tu z konkretnym problemem z którym nie będziesz sobie w stanie poradzić po przeczytaniu archiwum (a możesz mi wierzyć że wiem co się w nim znajduje - szczególnie w takim temacie)

Pozdrawiam
Bugalon

Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”