ratunku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
ratunku
ratunku , rozbilam auto pomp 11 wtryski 216 turbo awx ubezpieczyciel stwierdzil szkode calkowita zreszta mu sie nie dziwie
tylko ze z wrakiem mam problem teraz pytanie czy moge zastapic caly ten osprzet czym innym i dopiero sprzedac go ubezpieczalni//??nie do konca sprawne zamienniki?
tylko ze z wrakiem mam problem teraz pytanie czy moge zastapic caly ten osprzet czym innym i dopiero sprzedac go ubezpieczalni//??nie do konca sprawne zamienniki?
Re: ratunku
ale czy mial ktos z tym doczynieniaFafik258 pisze:Ja bym wykręcił i podmienił co by się dało...
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ratunku
A po co sprzedawac do ubezpieczalni??Ja mialem taki przypadek jakies 2,5 roku temu.Fakt,ze to bylo w Niemczech'(nie wiem jak jest u nas).Dostalem szkode calkowita.Pytali sie mnie czy chce go naprawiac czy skasowac pieniadze.Wzielem kase,a auto sprzedalem dalej.Ja bym wszystko powyciagal co sie da i pozamienial.
- kacper13
- Ma gadane
- Auto: Golf 3 .1,6 .93r .GL
ratunku
Znajomy miał przypadek że miał kose dostać większą za złomowanie niż za naprewe , kase wzioł a auta się pozbył dołożył troche i kupił lepszy model VW , jak dobrze pamiętam to jeszcze skrzynie biegów sprzedał .
ratunku
a dlaczego chcesz go oddawać ubezpieczycielowi??
w 90% przypadków bardziej opłaca sprzedać się samemu, przerabiałem to kilka razy, chyba że dobrą cenę wraku Ci wyliczyli.
zawsze możesz wystawić na otomoto, a jak nie pójdzie to niech go zabiorą.
powodzenia
sory, nie zwróciłem uwagi na date. pewnie już nie aktualne
w 90% przypadków bardziej opłaca sprzedać się samemu, przerabiałem to kilka razy, chyba że dobrą cenę wraku Ci wyliczyli.
zawsze możesz wystawić na otomoto, a jak nie pójdzie to niech go zabiorą.
powodzenia
sory, nie zwróciłem uwagi na date. pewnie już nie aktualne
ratunku
nie ma co kombinować, trzeba sprzedać i tyle, faktycznie i ja nie zwróciłem na date ;/
Na co czekasz, postaw swoje domy drewniane