abs do golfa mk2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
abs do golfa mk2
Witam. mam przed sobą chyba całą instalacje abs ale nie wiem do czego jest kilka wtyczek. ta druga czarna jest na części która jest chyba po drugiej stronie silnika bo jest w jednym miejscu owinięta mata aluminiowa, a na trzecim chodzi o ten ucięty kabel, do czego on idzie? i mam taka prośbę, czy był by ktoś w stanie narysować choć by w paincie jak przebiega instalacja po aucie? pozdawiam .
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
abs do golfa mk2
próbuje rozkminiać te wtyczki, problem w tym że nam jeszcze tą starą wersję instalacji i ta zielona mi nie spasuje. wydaje mi sie ze ten czarno zółty ucięty przy przekażniku to do napięcia po zapłonie. ale jeszcze zostaje mi ta zielona wtyczka. jeden(czary z czarnym paskiem) chyba jest do diagnostyki linią L. drugi kontrolka(brązowy z białym paskiem).biały z niebieskim jest też do kontrolki, a ostatni(czarny z czerwonym paskiem) prawdopodobnie do czujnika wciśniecia hamulca. potwierdził by ktoś czy to prawda?
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
abs do golfa mk2
piasty masz wymienić na takie z tarczkami od ABSuchris4286 pisze:dlaczego piszecie że trzyba wymienić przeguby jak zakłada się abs? nam od 1.8 gt.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
abs do golfa mk2
Przeguby zewnętrzne w mk2 1.8 RP do aut z absem i bez są takie samechris4286 pisze:to mam, kupiłem ale czytałęm i pisza że trzeba przeguby? nie pasuja?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf