Witajcie !! mam pare pytan
po 1. ile kosztuje zalozenie sprtowego filtru powietrza ?? i ile kosztuje sam filtr ??
po2. dopiero zaczelem sie interesowac ta tematyka i mam takie male pytanko jak jeszcze mozna "podrasowac silniczek" i jakie sa koszty
po 3. kupujac nowe zderzaki , progi musze przemalowywac caly samochod czy lakiernik dobierze mi kolor ??
Jesli ktos mialby chwile poswiecic na odp na moje pytania bylbym wdzieczny , Pozdrawiam
zwieksze nie mocy golf 2 87'
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Magiczny przycisk "szukaj" by ci wszystko wyjasnil
Zalozenie filtra zalezy czy wkladka czy stozkowy...polecam wkladke...stozkowy daje fajny dzwiek ale nic pozatym wkladka zreszta tez...cena tez zalezy od prducenta od 40zl w gore ,mozna tez zrobic caly kompletny dolot np u weglarskiego,cena jakies 400zl ale jak mowilem poprawy osiagow sie raczej nie spodziewaj.....auta nie bedziesz musial malowac calego...lakier da rade dobrac....
Zalozenie filtra zalezy czy wkladka czy stozkowy...polecam wkladke...stozkowy daje fajny dzwiek ale nic pozatym wkladka zreszta tez...cena tez zalezy od prducenta od 40zl w gore ,mozna tez zrobic caly kompletny dolot np u weglarskiego,cena jakies 400zl ale jak mowilem poprawy osiagow sie raczej nie spodziewaj.....auta nie bedziesz musial malowac calego...lakier da rade dobrac....