Lekkie koło Fidanzy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Lekkie koło Fidanzy
witam, mam pytanko zamowiłem lekkie kolo zamacjowe Fidanzy
wg specyfikacji: "VW Corrado 92-95 2.8L VR6"
troche zmylilo mnie te Corrado poniewaz myslam ze tam tylko wkładali 2.9L
ale mysle ze bedzie pasowac, jak sadzicie ?
wg specyfikacji: "VW Corrado 92-95 2.8L VR6"
troche zmylilo mnie te Corrado poniewaz myslam ze tam tylko wkładali 2.9L
ale mysle ze bedzie pasowac, jak sadzicie ?
problem ze zamawiam przez PWS, a tam tylko kontakt internetowy, czekam na odp juz 2 dni a zalezy mi na czasie bo fura rozebrna, po wypluciu skrzyni,TAZ pisze:No to problemu nie powinno być. Zadzwoń do firmy, z której bierzesz koło i zapytaj czy są jakieś różnice, czy tylko w katalogu napisali jedną opcję.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
bedzie pasowac bez problemu, nawet z 2.0 16v bedzie pasowac koło i tez jest lżejsze niz seria z 2.8.Ralfii_VR pisze:problem ze zamawiam przez PWS, a tam tylko kontakt internetowy, czekam na odp juz 2 dni a zalezy mi na czasie bo fura rozebrna, po wypluciu skrzyni,TAZ pisze:No to problemu nie powinno być. Zadzwoń do firmy, z której bierzesz koło i zapytaj czy są jakieś różnice, czy tylko w katalogu napisali jedną opcję.
mam u siebie tarcze i doscisk z VR6 , koło ze wzgledu na wage zostawiłem z 2.0 16v 9a
www.vrservice.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a VR 6 nie ma wiecej srub mocujacych kolo do walu??? na moj gust 8 chyba a 2,0 ma tylko 6...???Borys pisze:bedzie pasowac bez problemu, nawet z 2.0 16v bedzie pasowac koło i tez jest lżejsze niz seria z 2.8.Ralfii_VR pisze:problem ze zamawiam przez PWS, a tam tylko kontakt internetowy, czekam na odp juz 2 dni a zalezy mi na czasie bo fura rozebrna, po wypluciu skrzyni,TAZ pisze:No to problemu nie powinno być. Zadzwoń do firmy, z której bierzesz koło i zapytaj czy są jakieś różnice, czy tylko w katalogu napisali jedną opcję.
mam u siebie tarcze i doscisk z VR6 , koło ze wzgledu na wage zostawiłem z 2.0 16v 9a
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
no to sprawdziłem, AAA/ABV ma 10 śrubek do mocowania koła zamachowegoevolution pisze:a VR 6 nie ma wiecej srub mocujacych kolo do walu??? na moj gust 8 chyba a 2,0 ma tylko 6...???Borys pisze:bedzie pasowac bez problemu, nawet z 2.0 16v bedzie pasowac koło i tez jest lżejsze niz seria z 2.8.Ralfii_VR pisze: problem ze zamawiam przez PWS, a tam tylko kontakt internetowy, czekam na odp juz 2 dni a zalezy mi na czasie bo fura rozebrna, po wypluciu skrzyni,
mam w garazu i 0d vra i od 16v i 8v i nie sprrawziłem,
www.vrservice.pl