silnik Hohenester 2.0 VW
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
silnik Hohenester 2.0 VW
czy slyszal ktos o silniku Hohenester 2.0 do VW Golfa Mk3 (rajdowy czy cus ?? ) podobno ma 220 kucy?? Prosze o pomoc bo mam mozliwosc kupienia takiego silnika zza miedzy + skrzynia Hewland 6 biegow , ile mozna za to dac i czy wogole czesci do tego dostane?? Prosze o jakies informacje...
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: silnik Hohenester 2.0 VW
to chyba 8v na ITB widziałe akie ogłoszenia koszt takiego silnika nowego to okAdrian1980 pisze:czy slyszal ktos o silniku Hohenester 2.0 do VW Golfa Mk3 (rajdowy czy cus ?? ) podobno ma 220 kucy?? Prosze o pomoc bo mam mozliwosc kupienia takiego silnika zza miedzy + skrzynia Hewland 6 biegow , ile mozna za to dac i czy wogole czesci do tego dostane?? Prosze o jakies informacje...
6200 ojro. w polsce raczej nie dostaniesz części ani do silnika a tymbardziej skrzyni.
na focie co prawda nie Hohenester ale podobny temat
www.vrservice.pl
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzieki wielkie, chyba sobie to odpuszcze bo nie wiadomo czy silnik w pelni sprawny a jak kosztuje 6200 ojro to czesci pewnie tez sporo kasy... Za silnik krzycza 3500zlBorys pisze:to chyba 8v na ITB widziałe akie ogłoszenia koszt takiego silnika nowego to okAdrian1980 pisze:czy slyszal ktos o silniku Hohenester 2.0 do VW Golfa Mk3 (rajdowy czy cus ?? ) podobno ma 220 kucy?? Prosze o pomoc bo mam mozliwosc kupienia takiego silnika zza miedzy + skrzynia Hewland 6 biegow , ile mozna za to dac i czy wogole czesci do tego dostane?? Prosze o jakies informacje...
6200 ojro. w polsce raczej nie dostaniesz części ani do silnika a tymbardziej skrzyni.
Obrazek
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Adrian1980 pisze:dzieki wielkie, chyba sobie to odpuszcze bo nie wiadomo czy silnik w pelni sprawny a jak kosztuje 6200 ojro to czesci pewnie tez sporo kasy... Za silnik krzycza 3500zlBorys pisze:to chyba 8v na ITB widziałe akie ogłoszenia koszt takiego silnika nowego to okAdrian1980 pisze:czy slyszal ktos o silniku Hohenester 2.0 do VW Golfa Mk3 (rajdowy czy cus ?? ) podobno ma 220 kucy?? Prosze o pomoc bo mam mozliwosc kupienia takiego silnika zza miedzy + skrzynia Hewland 6 biegow , ile mozna za to dac i czy wogole czesci do tego dostane?? Prosze o jakies informacje...
Obrazek
a silnik goły czy z wiazkami itd, cały osprzet. bojak goły to nic z niego
www.vrservice.pl