gdzie wspawać strumienice ....?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
gdzie wspawać strumienice ....?
witam panowie podpowiedzcie mi gdzie dokładnie moge wspawac strumienice żeby nie wyżucac kata gdzies [posrodku może byc czy w innym miejscu zamiast tłumika srodkowego dzieki pozdro
a ja powiem tak - z tego co ostatnio widze na forum, to zamiast kombinowac z wywalaniem kata, wstawianiem strumienic i innych wynalazków wydechowych to najlepiej albo zostawic serię albo kupić jakis dobry koncowy i cieszyc sie basikiemchoc za pewne ulsyszysz zaraz tez inne opinie, typu "wspawaj gdzie chcesz, albo wspawaj za katem, albo wpsawaj zamiast środkowego" Ja sie tylko zawsze zastanawiam skad oni to moga wiedziec nie licząc niczego!!
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
no własnie ja dopiero co wstawiłem sobie końcowy KM srednica końc 90 mm bardzo fajny basik a zta strumienica to pytam bo wiadomo ze zawsze sie chce cos więcej tyle że na [oczatek dobrze jest jak sie wypowiedza ludzie którzy maja cos więcej do powiedzenia w tym temacie i znaja sie lepiej na rzeczy niz ja ale spoko dzieki pozdro