gdzie wspawać strumienice ....?

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
SAMO
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

gdzie wspawać strumienice ....?

Post autor: SAMO » sob lut 25, 2006 11:44

witam panowie podpowiedzcie mi gdzie dokładnie moge wspawac strumienice żeby nie wyżucac kata gdzies [posrodku może byc czy w innym miejscu zamiast tłumika srodkowego dzieki pozdro :okej:

Awatar użytkownika
sas_gti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: sas_gti » sob lut 25, 2006 16:01

musiał byś sie wzorów zapytać albo dać specjlaisćie do policzenia!!

choc za pewne ulsyszysz zaraz tez inne opinie, typu "wspawaj gdzie chcesz, albo wspawaj za katem, albo wpsawaj zamiast środkowego" Ja sie tylko zawsze zastanawiam skad oni to moga wiedziec nie licząc niczego!! :helm:

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: djtom » sob lut 25, 2006 16:12

choc za pewne ulsyszysz zaraz tez inne opinie, typu "wspawaj gdzie chcesz, albo wspawaj za katem, albo wpsawaj zamiast środkowego" Ja sie tylko zawsze zastanawiam skad oni to moga wiedziec nie licząc niczego!!
a ja powiem tak - z tego co ostatnio widze na forum, to zamiast kombinowac z wywalaniem kata, wstawianiem strumienic i innych wynalazków wydechowych to najlepiej albo zostawic serię albo kupić jakis dobry koncowy i cieszyc sie basikiem ;)

Nocne Mary Squad :partyman:
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję. :prayer:

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

Awatar użytkownika
sas_gti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: sas_gti » sob lut 25, 2006 17:18

dokładnie jestem tego samego zdania

Awatar użytkownika
SAMO
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: SAMO » sob lut 25, 2006 17:44

no własnie ja dopiero co wstawiłem sobie końcowy KM srednica końc 90 mm bardzo fajny basik a zta strumienica to pytam bo wiadomo ze zawsze sie chce cos więcej tyle że na [oczatek dobrze jest jak sie wypowiedza ludzie którzy maja cos więcej do powiedzenia w tym temacie i znaja sie lepiej na rzeczy niz ja :grin: ale spoko dzieki pozdro :okej:

Awatar użytkownika
Ralfii_VR
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Ralfii_VR » sob lut 25, 2006 18:06

Zadnych strumienic, nie polecam i duzo innych ludzisk napewno tez, zadnych efektów, czesto mozliwy spadek.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”