Witam,
jestem na etapie swapowania silnika.
Problem polega na tym ze nie wiem jak podlaczyc linke sprzegla do skrzyni. Typ skrzyni to DFQ. Na skrzyni jest łapa i tam jest takie "oczko" w ktore trzeba włożyć ta linke. No i teraz pytanie jak ja zabezpieczyc? Kolega mi mowi ze czegos mi chyba brakuje. Jakiejs blaszki czy cos. Bardzo prosze o pomoc.
p.s jakbys ktos mial jakies zdjecie podgladowe bylbym bardzo wdzieczny.
Problem z podlaczeniem linki sprzegla do skrzyni
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
moje czerwone GTI :) - viewtopic.php?f=88&t=367271" onclick="window.open(this.href);return false;
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Problem z podlaczeniem linki sprzegla do skrzyni
w00dnik pisze:Witam,
jestem na etapie swapowania silnika.
Problem polega na tym ze nie wiem jak podlaczyc linke sprzegla do skrzyni. Typ skrzyni to DFQ. Na skrzyni jest łapa i tam jest takie "oczko" w ktore trzeba włożyć ta linke. No i teraz pytanie jak ja zabezpieczyc? Kolega mi mowi ze czegos mi chyba brakuje. Jakiejs blaszki czy cos. Bardzo prosze o pomoc.
p.s jakbys ktos mial jakies zdjecie podgladowe bylbym bardzo wdzieczny.
potrzebny ci zestaw instalacyjny linki sprzegła HP103 837
http://www.intercars.com.pl/dynamic/uni ... c=0&moto=0" onclick="window.open(this.href);return false;
zestaw instalacyjny linki sprz. GOLF A 1,6-1,8 83-91 (z samoregulacją)
bedzie pasowac do trojki z97r 2.0 8v?
bedzie pasowac do trojki z97r 2.0 8v?
moje czerwone GTI :) - viewtopic.php?f=88&t=367271" onclick="window.open(this.href);return false;