2E + turbo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
sam siebie za swapa mam liczyc ?? bezsens!!! Juz wyżej napisałem co to dla mnie swap jest a wymiana oleju to wymiana oleju filtry to filtry rozrząd to rozrząd mialem przypadek ze koles mial wykonany swap i potem nie chcial zaplacic za wymiane oleju rozrządu i filtrów!! bo miala byc sama wymiana silnika wiec wymiana silnika to wymiana silnika nie mniej nie wiecej
JADĄC Z PRĘDKOŚCIĄ 280KM/H...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
-
- Użytkownik
SmokE88, co innego jak robisz to dla kogos wtedy rzecz wiadoma dogadujecie sie co ma byc zrobione i za jaka kase, a jezeli ktos prosi o kosztorys swapa to mi sie wytdaje ze warto wspomniec rowniez i o takich aspektach jak przygotowanie silnika do wsadzenia i uruchomienia a co najwaznieszje dalszego bezawaryjnego uzytkowania. Moze zle sie wyrazilem z tym rozliczaniem siebie ale nie czarujmy sie nie kazdy z nas jest wstanie zrobic to samemu a robota jednak kosztuje... z tego co sie orientowalem bo bez gratow sama praca mechanika to 1000zl w gore. pozdro
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=147534 a ja radzę przeczytać i się zastanowić bo tu o duże pieniądze chodzi i z tym nie ma żartów.
Mój MK2 ABF
viewtopic.php?f=87&t=499866
Tego linka kierowałem do autora tematu My o tym wiemy ale założyciel tematu chyba nie. Jak by o tym temacie wiedział i miał trochę wytrwałości w szukaniu to by nie zakładał tematu.
Mój MK2 ABF