swap 2.016v najlepsza opcja??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
swap 2.016v najlepsza opcja??
Siemka
Mam pytanie jaka by byla najlepsza opcja swapu na 16v z mk3
-Kupic mk3 jakies bez prawa rejestracji lub jakiegos anglika??
- CZy sam silnik na swapa??
Mam pytanie jaka by byla najlepsza opcja swapu na 16v z mk3
-Kupic mk3 jakies bez prawa rejestracji lub jakiegos anglika??
- CZy sam silnik na swapa??
-
- Użytkownik
- Kontakt:
to jest najlepsza decyzja... jak kupisz silnik oddzielnie skrzynie itp to pozniej bedziesz szukal komputera wiazek, hamulców i Ci sie uzbiera i kaska i czas na szukaniewojtass31 pisze:-Kupic mk3 jakies bez prawa rejestracji lub jakiegos anglika??
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
metafora taka
za 100 -400 funtow kupuja mk3 abfy dla angolow to przeliczenie na wagony fajek albo piwska
masz dojscia i ci przywoza mam znajomego co zyje wlsnie tylko z aut sciaganych z angli, na czesci ida i gnoj jest sprzedaje komplet na swapa i juz inwestycja sie zwrocila a gdzie tam reszta co zostaje dobra bo OT zrobilem lekkie pozdro
za 100 -400 funtow kupuja mk3 abfy dla angolow to przeliczenie na wagony fajek albo piwska
masz dojscia i ci przywoza mam znajomego co zyje wlsnie tylko z aut sciaganych z angli, na czesci ida i gnoj jest sprzedaje komplet na swapa i juz inwestycja sie zwrocila a gdzie tam reszta co zostaje dobra bo OT zrobilem lekkie pozdro
never ending story