swap hamulcow tylnich z bebnow na tarcze mk2

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
Leon_Wechtel
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Leon_Wechtel » śr lip 29, 2009 20:00

majekMK2 pisze:bo kleszczykow nie mam tylko srubokretami wkladałem
patrz....a mnie się udawało za każdym razem... :chytry: .fakt ,ze nerwy ze stali trzeba miec bo h**e i k***y leca pod nosem nierzadko.... :bajer: z segerami i tak jest problem ,żeby je włożyc w tę ograniczoną przestrzeń,choc zależy od metody jaka wciska się sprężynę...dobrze się to robi dwoma cienkimi długimi wkrętakami krzyżakowymi

:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]

Awatar użytkownika
majekMK2
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: majekMK2 » śr lip 29, 2009 20:45

mate64 pisze:długie szczypce do segera kupisz w castoramie za około 9 zeta, w innych sklepach metalowych też powinni mieć. Tylko zwróć uwagę żeby sprzęt był w miarę porządny np covala, bo inaczej kupa.
ok jutro zajade po kleszczyki :grin:
Leon_Wechtel pisze:patrz....a mnie się udawało za każdym razem... :chytry: .fakt ,ze nerwy ze stali trzeba miec bo h**e i k***y leca pod nosem nierzadko.... :bajer: z segerami i tak jest problem ,żeby je włożyc w tę ograniczoną przestrzeń,choc zależy od metody jaka wciska się sprężynę...dobrze się to robi dwoma cienkimi długimi wkrętakami krzyżakowymi
no dokladnie leciały to musze jutro jeszcze sprubowac krzyzakowymi moze lepiej pujdzie jak sie nie uda to jade po kleszcze

[ Dodano: 13 Wrz 2009 02:58 ]
dziekuje bardzo udało nam sie ale nie kleszczykami do segera wszystko załorzone do autka i hula :grin:

Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”