(mk2 1.3 zn)czt ten chip cos daje
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
(mk2 1.3 zn)czt ten chip cos daje
http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... s%C5%82any.
witam
czy ten czip moze faktycznie podniesc moc?? jesli tak to w jaki sposob?? i czy jest warto go montowac bo moze wiecej złego jak dobrego zrobi??
z góry dzeki za odpowiedz
witam
czy ten czip moze faktycznie podniesc moc?? jesli tak to w jaki sposob?? i czy jest warto go montowac bo moze wiecej złego jak dobrego zrobi??
z góry dzeki za odpowiedz
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzis dostałem info od sprzedawcy tego czipa i jakis fajny silnik nowy wymyslił:PP
"Witam, chip zwiększa dawkę paliwa i prawdopodobnie ilość powietrza, a montaż musiałby przeprowadzić jakiś elektronik, bo znajduje się on w module sterującym i nie wiem czy dałbyś to sam zrobić. Ja w moim golfie miałem zmodyfikowany dolot powietrza, zmodyfikowany układ wydechowy, świece lepszej wydajności i wtryski od polo 1,3 N3.
Pozdro"
"Witam, chip zwiększa dawkę paliwa i prawdopodobnie ilość powietrza, a montaż musiałby przeprowadzić jakiś elektronik, bo znajduje się on w module sterującym i nie wiem czy dałbyś to sam zrobić. Ja w moim golfie miałem zmodyfikowany dolot powietrza, zmodyfikowany układ wydechowy, świece lepszej wydajności i wtryski od polo 1,3 N3.
Pozdro"
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nonono... jak on chce podniesc dawke powietrza elektronika??? daruj to sobie...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.