Tak jak w temacie czy da cos montaz chlodnicy oleju w 1,8 RP?
Dodam, ze teraz podczas jazdy mam temp oleju dochodzaca przy duzych predkosciach do 120 st.
Napisze ze nie chodzi mi ,czy wzrosnie mi moc czy cos takiego, ale o to czy auto bedzie lepiej chodzic i bedzie zdrowsze
[mk2] Montaz chlodnicy oleju, cos to da?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[mk2] Montaz chlodnicy oleju, cos to da?
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: [mk2] Montaz chlodnicy oleju, cos to da?
napewno sie lepiej poczujesz jak zamontujeszzajac pisze:Tak jak w temacie czy da cos montaz chlodnicy oleju w 1,8 RP?
Dodam, ze teraz podczas jazdy mam temp oleju dochodzaca przy duzych predkosciach do 120 st.
Napisze ze nie chodzi mi ,czy wzrosnie mi moc czy cos takiego, ale o to czy auto bedzie lepiej chodzic i bedzie zdrowsze
120 st na oleju to nie tragedia
jesli nie maszoryginalnego wymiennika ciepła( chłodniczki oleju wodnej) to zamontuj, to powinno juz zbic temp.
To pytanie to jakiś żart ?? w jaki sposób chłodnica oleju może poprawić osiągi pomyśl !Kanclerz pisze:ale wracając do tematu czy dużo sie poprawia osiągi??chyba rczej nie
jedynie co się zmieni to spadnie temperatura oleju co będzie bezpieczniejsze dla twojego silnika zero poprawy w dynamice
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2009 20:59 przez AD6, łącznie zmieniany 1 raz.
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno