Szukałem szukajka ale nic ciekawego mi nie pokazało
Mam mk2 z ME. Chcialem podmienic go na ktorys z kandydatow z tematu (AAZ, SB, 1Z, AFN)
I teraz nasuwa sie pytanie... ktory mozna wsadzic jak najmniejszym kosztem (najmniejsze przerobki komory silnika)?
Moze ktorys da sie wsadzic bez przerabiania moconowania silnika?
Ktory z motorow jest latwo dostepny?
Pozdrawiam.
swap ME na AAZ, SB, 1Z a moze na AFN ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
lapy skrzyni i reszta tak samo jest rozmieszczona ?
najbardziej zastanawiam sie nad AAZ.
zaladowac to ze skrzynia i powinno od reki chodzic ? z tego co przygladalem sie w passacie B3 to reszta gratow typu linki pompa podcisnienia do serwa chamulcow i tak dalej prowadzone sa w ten sam sposob.
A mozesz mi powiedziec jak z ukladem przeniesienia napedu? polosie i przeguby?
i wybieraki do biegow?
najbardziej zastanawiam sie nad AAZ.
zaladowac to ze skrzynia i powinno od reki chodzic ? z tego co przygladalem sie w passacie B3 to reszta gratow typu linki pompa podcisnienia do serwa chamulcow i tak dalej prowadzone sa w ten sam sposob.
A mozesz mi powiedziec jak z ukladem przeniesienia napedu? polosie i przeguby?
i wybieraki do biegow?
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2008 10:13 przez bienias87, łącznie zmieniany 1 raz.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
jesli aaz z passata to tam jest skrzynia 02A czyli wybieranie biegow na linki i sprzeglo hydrauliczne (poczytaj na forum co zrobic zeby to zapiac do mk2)
jesli aaz z golfa 3 to masz taki sam typ skrzyni jak teraz, poza tym ogolnie mozesz zaryzykowac zostawic swoja skrzynie z ME jesli nie planujesz strasznego podnoszenia mocy
polosie pasuja, jedynie przy skrzyni z paska chyba moga wystapic, ale nie musza, wieksze przeguby wewnetrzne
jesli aaz z golfa 3 to masz taki sam typ skrzyni jak teraz, poza tym ogolnie mozesz zaryzykowac zostawic swoja skrzynie z ME jesli nie planujesz strasznego podnoszenia mocy
polosie pasuja, jedynie przy skrzyni z paska chyba moga wystapic, ale nie musza, wieksze przeguby wewnetrzne
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]