Swap 2H na 9A!!??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Swap 2H na 9A!!??
Witam!! Chce sie dowiedzieć czy silnik 9A podejdzie bez problemu do mnie do autka!! czy 3mania sa te same czy przerabiać trzeba?? mam obecnie silnik 2H <prawie to samo co PB> tzn. mialem bo pasek rozrząodu strzelil no i za grosze kupilem calego passata B3 z silnikiem 2.0 16v 9a i chce przelozyć silnik więc proszę o jakieś info!! dzieki!!!
Jadąc z prędkością 250km\h
To co jest przed Tobą
Jest już przeszłością
To co jest przed Tobą
Jest już przeszłością
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Swap 2H na 9A!!??
będzie pasował, łapy pasują, zakładając ze zostawisz swoją skrzynie i sprzęgło z 2H to spasuje bez problemu,PiCiA88 pisze:Witam!! Chce sie dowiedzieć czy silnik 9A podejdzie bez problemu do mnie do autka!! czy 3mania sa te same czy przerabiać trzeba?? mam obecnie silnik 2H <prawie to samo co PB> tzn. mialem bo pasek rozrząodu strzelil no i za grosze kupilem calego passata B3 z silnikiem 2.0 16v 9a i chce przelozyć silnik więc proszę o jakieś info!! dzieki!!!
jedyne kombinacje z wydechem tj portkami troche przeszkadzają przy zmieniamiu biegów
a reszta to juz prościzna, przedłuzyc pare kabelków pare poskracać, dorobic listwe wtryskową, przerobic kawałek dolotu to juz banał
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ojoj widze ze znowu sie nic nie 3ta... po kiedo h** wkladac 9a na ke motronicu jakma sie digifant w aucie???PiCiA88 pisze:no skrzynia i tak ma zostać!! fajne krótkie biegi ma az za krótkie np 5bieg ale i tak bede wsadzac 5ke z skrzyni FF a mam AUG
a dokladniej?? wiem ze tam jest mechaniczny wtrysk!Borys pisze: dorobic listwe wtryskowął
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
Balast, czytalem to juz dawno!!
evolution, A co ty być radził?? pozatym i tak kupiłem całego pasata B3 po wypadku ma tyl strzaskany tylko i jest bez nagrzewnicy... i kupilem go za 800zl wiec sie oplacalo w H.. pozatym 9A to chyba dobry motor na turbo w przyszłosci
evolution, A co ty być radził?? pozatym i tak kupiłem całego pasata B3 po wypadku ma tyl strzaskany tylko i jest bez nagrzewnicy... i kupilem go za 800zl wiec sie oplacalo w H.. pozatym 9A to chyba dobry motor na turbo w przyszłosci
Jadąc z prędkością 250km\h
To co jest przed Tobą
Jest już przeszłością
To co jest przed Tobą
Jest już przeszłością