modyfikacja głowicy do wersji GT

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

fazer86
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

modyfikacja głowicy do wersji GT

Post autor: fazer86 » czw cze 19, 2008 22:01

Naczytałem się trochę o modyfikacji głowicy silnika. Chciałbym dokonać takiej modyfikacji najlepiej wraz z kompletnym remontem bo silnik juz ma trochę przebiegu. Chciałem się dowiedzieć czy opłaca się oddawać wóz np do J.Chojnackiego? czy można przyoszczędzić trochę i oddać wóz dla jakiegoś mniej rozreklamowanego zakładu tuningowego?? Z Chojnacki Motor System napisali do mnie że cena za taką imprezę (kapitalny remont+GT) nie powinna przekroczyć 4k zł

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: modyfikacja głowicy do wersji GT

Post autor: Borys » czw cze 19, 2008 23:06

fazer86 pisze:Naczytałem się trochę o modyfikacji głowicy silnika. Chciałbym dokonać takiej modyfikacji najlepiej wraz z kompletnym remontem bo silnik juz ma trochę przebiegu. Chciałem się dowiedzieć czy opłaca się oddawać wóz np do J.Chojnackiego? czy można przyoszczędzić trochę i oddać wóz dla jakiegoś mniej rozreklamowanego zakładu tuningowego?? Z Chojnacki Motor System napisali do mnie że cena za taką imprezę (kapitalny remont+GT) nie powinna przekroczyć 4k zł
taka prawda, suma sumarum moze sie nazbierac pare tys zł.
jesli chesz moda głwicy to odezwij sie na prv

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”