co mozna wystrugac z gti PB??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
No wlasnie, prosiłbym o bardziej sprecyzowaną wypowiedź.
Borys Ty smigales jakims KR chyba albo PL-ka na Digi jak to jedzie? Czy naprawdę lepiej szukać 9A ??
Borys Ty smigales jakims KR chyba albo PL-ka na Digi jak to jedzie? Czy naprawdę lepiej szukać 9A ??
Ostatnio zmieniony czw cze 26, 2008 10:26 przez Puzon, łącznie zmieniany 1 raz.
Było MK2 G60....
Było A3 1.9 TDI ASV++
Będzie .....
Było A3 1.9 TDI ASV++
Będzie .....
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
ja miałem 9A, jedzie normalnie do przodu najwazniejsze ze w miare bezawaryjnie i stabilnie, nie ma problemów z wtryskiem z regulacją itd jak to ma się w miejscu mechanicznego.Puzon pisze:No wlasnie, prosiłbym o bardziej sprecyzowaną wypowiedź.
a czy jest wiecej KM na digi w porównaniu z mechanicznym to bym polemizowal.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Borys Evo ci na to odpowie on to dokladnie "badal" cos tam sie roznia w tlokach i korbach. Ja dokadnie nie wiem ale on to kiedys rozpisywal.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Roznice sa, ale po co ci to wiedziec chyba kupisz caly motor na swapa a nie bedziesz skladal z czesci. Ja proponuje ABFa, ma wszystko czego trzeba, 2L pojemnosci, elektroniczny wtrysk, malymi nakladami da sie jeszcze pare koni wykrzesac.spawacz pisze:Borys Evo ci na to odpowie on to dokladnie "badal" cos tam sie roznia w tlokach i korbach. Ja dokadnie nie wiem ale on to kiedys rozpisywal.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
ja wiem co evo pisał, ale jak juz napisałes ze 9A lepszy do tego a ABF do tamtego to miałem nadzieje ze masz troche pojeciaspawacz pisze:Borys Evo ci na to odpowie on to dokladnie "badal" cos tam sie roznia w tlokach i korbach. Ja dokadnie nie wiem ale on to kiedys rozpisywal.
.... a tu zonk, odsyłasz mnie do wypowiedzi evo
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
norzeszqrwamac chwile mnie nie ma a tu sie jakis podrostek z polski powoluje na mnie jakby mi co najmniej piwo postawil kiedys,spawacz pisze:Borys Evo ci na to odpowie on to dokladnie "badal" cos tam sie roznia w tlokach i korbach. Ja dokadnie nie wiem ale on to kiedys rozpisywal.
co jest do czego lepsze to tylko moje zdanie i poki co tak wynika z obserwacji, jesli wyjdzie kiedys ze jest inaczej( czego nie neguje, byc moze ktos wydusza lepsza charakterystyke mocy w doladowanym abf niz w 9a) i to jakos udowodni, to zmienie zdanie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Tak się Sas"u przewaznie koncza odpowiedzi na tematy na tym forum, wiec nie ma sensu zabardzo cos pias bo i tak cie kazdy wyszydzi i wybluzga. Chyba tgrzeba cos zrobic w tym kierunku, najgorsze jest to ze nawet jak moderatorzy wiedza jak rozwiazac forum to i tak nie powiedza...
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213