Cos zaczelo sie dziac od nidawna na LPG sie slaby zrobil i na benzynie tez nie lepiej wczoraj jechlismy ja moim 1.8GT ojciec Jetta mk2 1.8 na gazniku P2e nie znam oznaczenia silnika jedzimy ok 80km/h ojciec wbija 4bieg ja 3 ciskam golfa a on odchodzi poznije ja 4b on 5b i ledwo ledwo go dogonilem a Jetta ma zjezdozny silnik bo 400tys przebiegu.Jade 80 wp[inam 3 on buczy a nie chce cignac dopiero jak sie wkreci powyzej 5tys obr to ciagnie a na benzynie puszcza nibieskie hmury.....
Silnik 1.8RP
Sprezanie na cyl po 10
Nie bierze oleju
Cicho pracuje
Rozrzad nowy dobrze ustawiony
Czy mu odkrece dawke gazu czy nie on tak samo slabo ciegnie
Wiec co mu moze byc?
Wsiadlem w znajomka mk2 GT org starszy gosc smiga to niebo a ziemia do mojego tlyko na Pb smiga ale jadac 20km/h wcisne na 1b gaz do podlogi to rwi asfalt az dym idzie a moj w tedy zrobi buuuu i zacznie sie rozperzac
mk2 Silnik 1.8 RP slabo ciagnie?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mk2 Silnik 1.8 RP slabo ciagnie?
Ostatnio zmieniony sob cze 14, 2008 14:12 przez ManiekGLS, łącznie zmieniany 1 raz.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie chodzi tu o LPG tylko o ogulnie moc bo nie mam gdzie napisac....
Prosze moda jak moze niech wrzuci temat do odpowidniego dzialu....
Prosze moda jak moze niech wrzuci temat do odpowidniego dzialu....
Ostatnio zmieniony sob cze 14, 2008 22:03 przez ManiekGLS, łącznie zmieniany 2 razy.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;