Witam mam zamiar w najbliższym czasie zakupić Scirocco aby od podstaw go odbudować i wsadzić jakąś mocną jednostke napędową, myśle nad 1.8 T lub jakimś dieslu na PD 130 PS LUB 150 PS. W sumie jestem zielony w tym temacie dlatego pisze, na forum jestem dość dawno sporo czytam ale zarejestrowałem sie dopiero dziś, zastanawiam sie czy wykonalne jest zbudowanie takiego Scirocco z napędem na 4 koła (syncro, 4M lub Q-tro), z silnikiem 1.8 T lub dieselkiem i skoordynowana do tego automatyczna skrzynia biegów ze sterowaniem w kiedrownicy, tak jak w audi itp. Jest to wykonalne ? licze się zkosztami jakie trzeba ponieść.
Pozdrawiam
[Scirocco] SWAP ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=6022
masz caly temat o swapie....
a co napędu 4x4 to podobno pasuje do scirocco II napęd mk2, ale głowy nie daje... Kumpel kiedyś mówil ze ma taki zamiary to wsadzic i podobno pasuje...
masz caly temat o swapie....
a co napędu 4x4 to podobno pasuje do scirocco II napęd mk2, ale głowy nie daje... Kumpel kiedyś mówil ze ma taki zamiary to wsadzic i podobno pasuje...