Silnik.... tylko jaki?? do 7 tysięcy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Silnik.... tylko jaki?? do 7 tysięcy
Zastanawiam się nad silnikiem, i nie wiem jaki wybrać, jeżdze GTI 8v, i chciałbym zrobić SWAP z robotą do ok 7 tysięcy, co moge za to wybrać ?? chodzi mi głównie o osiągi i spalanie do 13l (bez deptania), auto nie jest wydmuszką, myślałem również o TDI ale jedyne co mnie interesuje to 1,9-130PS tylko koszta są chyba olbrzymie... ??
Dzięki Wielkie za sensowne odpowiedzi
Dzięki Wielkie za sensowne odpowiedzi
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
mysle, ze dasz rade zeswapowac PD130 w tej kwocie na gotowo... zalezy ile rzeczy dasz rade zrobic sam i za ile $$$ kupisz graty - bo wiadomo, ze mozna kupic drogo, normalnie i taniog-zone pisze:myślałem również o TDI ale jedyne co mnie interesuje to 1,9-130PS tylko koszta są chyba olbrzymie... ??
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
g-zone, jeden ma 160 koni z niego ;P
Ale jak mówimy o mocy to bierz ABF'a
Ale jak mówimy o mocy to bierz ABF'a
Ostatnio zmieniony śr sty 02, 2008 23:14 przez Hz, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak nie bedziesz sam robil bedzie ciezko sie wyrobic w tej kwocie.. bedzie ciezko sie w 10 zmiescic
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
nie chce zgadywac ile by wyciagnal ale mysle ze 200 da rade, niech wirus da 8% to juz mamy a co do walkow to nie wiem jak to przeklada na wzrost mocy. zakladajac kolo zamachowe i skrzynie od jakiejs zwyklej dwojki lub 16v wkreca sie "prawie jak motor" a przyspieszenie jest odczuwalne w calym zakresie obrotow tak samo przy 2tys jak i przy 6tys obr
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sprzeglo slizga sie od momentu a nie mocy wiec luzik..
co do szybkosci... dwa ostatnie.. jak bedzie dobry zawodnik to da rade tdi i tak samo abf... wszystko od kierownika
co do szybkosci... dwa ostatnie.. jak bedzie dobry zawodnik to da rade tdi i tak samo abf... wszystko od kierownika
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT