swap 1.4na tdi??da rade???

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
kris755
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

swap 1.4na tdi??da rade???

Post autor: kris755 » pn lis 05, 2007 18:32

wiec tak ostatnio z moiom 1.4 zaczyna sie dziac cos licho...!!z lekka przymula....itp.!!slabiutki sie zrobil...a taki niebyl!!
Wiec sie tak zastanawiam co tu zrobic:
Myslalem o swapie na 1.9tdi<110km>, czy na jaki 1.8 czy 2.0??juz sam niewiem ale chyba cos mnie ciagnie do tego diesla!!:-)
Wiec tu takie moje pytanko czy jest to wogole mozliwe zeby benzyniaka przerobic na tdi...!!
Ile moze taki zabieg kosztowac jak ktos sie osietuje troszke w terenie..??
Chodzi mi poglowie jakis swap z tego mojego nedznego 1.4 na cos innego tylko niechce jakiejs lipy narobic na znowu co mulowatego!!niechodzi mi odrazu aby bylo niewiadomo co...!!no ale takie 110km by mnie ucieszylo....:-)
Wiec jak by mogl ktos mi podsunac jakies pomysly, moze juz ktos takie cos przerabial i mial by jakies dobre info na ten temat...??
To czekam na jakies porady!!pozdro...4all

Awatar użytkownika
damcio151
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Post autor: damcio151 » pn lis 05, 2007 18:54

kris755 pisze:no ale takie 110km by mnie ucieszylo....:-)
90 nawet by Cię ucieszyło :bigok:
Na forum jest wiele napisane na ten temat ....... szukaj dawcy ( golf z rozbitym tyłem ) i wszystko przekładaj

valerio
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: valerio » wt lis 06, 2007 09:06

Z garnka też zrobisz drzwi ale czy się ten zabieg opłaca? Nie chodzi tylko o koszty ale przede wszystki o czasochłonność! Sprzedaj benzyniaka i poszukaj diesla bo wykończysz się problemami..

valerio

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”