Jakie silniki wejda do MK II ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Jakie silniki wejda do MK II ?
Jak w temacie : jakie silniki wejdą do budy MK II ale bez przeróbek mocowań silnika ? czy podejdą silniki z seata , MK III , albo może jeszcze jakieś inne ?
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
1.9 wejdzie od Skody Fabi
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
a jak jest z silnikiem o oznaczeniu pf ?? chodzi i elektryke glownie, moze jakies rady co do montazu,obecnie mam rp
wracajac do tematu to najlepiej bedzie zapytac Apsika o diesla, a taki silnik to swietna sprawa tylko wiadomo koszta duze i roboty tez, z reszta ja czytalem kiedys ze trzeba wzmocnic przod bo te silniki sa ciezsze i wiecej "tluka w rame" co powoduje ze urywa sie ona zaraz kolo kolyski, ale tak tylko slyszalem
powodzenia w spawie
wracajac do tematu to najlepiej bedzie zapytac Apsika o diesla, a taki silnik to swietna sprawa tylko wiadomo koszta duze i roboty tez, z reszta ja czytalem kiedys ze trzeba wzmocnic przod bo te silniki sa ciezsze i wiecej "tluka w rame" co powoduje ze urywa sie ona zaraz kolo kolyski, ale tak tylko slyszalem
powodzenia w spawie
Ostatnio zmieniony sob sie 11, 2007 20:34 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.