[mkIII] jak bzykac tak jak VR6 !
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
[mkIII] jak bzykac tak jak VR6 !
Witam
Czy istnieje mozliwosc aby silnik 1.8 w mk III lepiej chodzil, mam na mysli dzwiek taki jak wydaje vr6 jak sie dodaje gazu.(Bzyyykanie) Czy to po prostu zalezy od silnika tylko i wylacznie. No moze nie taki identyczny ale podobny ? Jak myslicie ?
Prosze o odpowiedzi.
Czy istnieje mozliwosc aby silnik 1.8 w mk III lepiej chodzil, mam na mysli dzwiek taki jak wydaje vr6 jak sie dodaje gazu.(Bzyyykanie) Czy to po prostu zalezy od silnika tylko i wylacznie. No moze nie taki identyczny ale podobny ? Jak myslicie ?
Prosze o odpowiedzi.
Ja bym na twoim miejscu zaczol od innej kolejnosci, najpierw doprowadzic do 100% stanu technicznego, a jak juz taki masz to wolal bym zalozyc nizszy zawias niz dokladac do silnika z ktorego i tak nie bedzie rewalacji, a przy nizszym zawiasie tez jest sporo frajdy z jazdy.
Poprzednio: UAZ, frontera , sierra , xantia, astra , vento , audi a4,
a jak nieznajdziesz silnika takiego w tej cenie to proponuje ci zapodac sobie dobre audio i nagrac dzwiek VR'a na płytke i słuchac ile wlezie a jak masz za głosny wydech to albo wymienic na serie albo ziemniaka wepchnac w rure i wywiercic 6 dziurek wtedy bedzie gadal jak VR
;p
nieuzyskasz takiego dzwieku bo 6 cylindrow ma inna prace niz 4cylindry
;p
złote poradyKrzylu pisze:a jak nieznajdziesz silnika takiego w tej cenie to proponuje ci zapodac sobie dobre audio i nagrac dzwiek VR'a na płytke i słuchac ile wlezie a jak masz za głosny wydech to albo wymienic na serie albo ziemniaka wepchnac w rure i wywiercic 6 dziurek wtedy bedzie gadal jak VR
;p
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mkIII] jak bzykac tak jak VR6 !
Nie no gość jesteś!!!!mateuszgolf3 pisze:Witam
Prosze o odpowiedzi.
www.mlautobroker.pl
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----