Pouliretan do zawiasu czyli troszke pytań o Powerflex'sa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pouliretan do zawiasu czyli troszke pytań o Powerflex'sa
wiec tak pytanie gdzie u kogo za ile orientujecie sie ???
mam golfa 2 z zawiasem od seata toledo 97 rok tdi ma ktos dostep do katalogow zeby cos wybrac
i pytanie czy to jest taki sam zawias i np podejda gumki od golfa 2 gti ??
tutaj fotki o co mi chodzi
mam golfa 2 z zawiasem od seata toledo 97 rok tdi ma ktos dostep do katalogow zeby cos wybrac
i pytanie czy to jest taki sam zawias i np podejda gumki od golfa 2 gti ??
tutaj fotki o co mi chodzi
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 10:18 przez Fido_dido, łącznie zmieniany 1 raz.
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
poliuretany przy gwincie "prawidlowo skręconym" robią prawdziwy beton za auta,apsik chyba testy robił i poczuł kilku milimetrową blache,podkołem,ponoć papierowy banknot można wyczućFido_dido pisze:sam przod 900 zł tyłu nie maja mozwe a 3 miechy :green_fuck:
dobre dobre do jedynki 650 zł calosc lol
dobra najpierw musi zaczac jedzic potem sie tym zajmiemy
Nocne Mary Squad
Tata NM synka
Tata NM synka
Mam zakute wachacze w mk3 do jazdy na codzień, tak jak widoczne na foto powyżej, komfort nie uległ pogorszeniu, kiedyś miałem zakuty cały przód w Leonie Powerflexem (wachacze, stabilizator, łaczniki stabilizatora, maglownica), także nie było tragedii.. Jest człowiek który dorabiał mi poliuretan, ale nie do końca się spisał.. Pisałem o tym w wątku : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=69662&start=60
Poza tym zostały mi Powerflexy z Leona ( Golf 4 przypomnę ) które mogę sprzedać, pod stabilizator z GTI, łączniki stabilizatora i pod maglownice.. Pozostałe z wachaczy wykorzystałem bo pasują do mk3 także..
Poza tym zostały mi Powerflexy z Leona ( Golf 4 przypomnę ) które mogę sprzedać, pod stabilizator z GTI, łączniki stabilizatora i pod maglownice.. Pozostałe z wachaczy wykorzystałem bo pasują do mk3 także..