przelotówka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: przelotówka
??????????????????????? a co to jest przelotówka????santii pisze:ile moze kosztowac pelna przelotówka do golfa MKIII 1.8 savoy ??
pierwsze słyszę
opisz dokladnie
www.vrservice.pl
Pewnie chodzi o przelotowy układ wydechowy, ale odradzam. Takie zabiegi robi się przy doładowanych silnikach. Gdy zdjąłem turbo i zostawiłem przelotowy wydech myślałem, że wszystkko jest oki, ale się myliłem. Po założeniu wydechu starego okazało się, że fura lepiej śmiga. Wnioski można samemu wyciągnąć z tego.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
z głosnego wydechu w tym przelotowego tak szybko sie wyrasta jak sie go szybko robi,prozak pisze:wniosek jest taki ze przelot i przelot to roznica ja mialem na bezyniaku (bez turbo) jak i wielu innych i 90% chwali sobie 10% zostaje na bezmyslne wstawianie rur (nie mowie ze tak bylo u ciebie )
wystarczy jedna dłuzsza trasa i oczywiscie odpowiedni wiek kierowcy
wiem cos na ten temat
dopiero teraz przychodzi refleksja jaki to cżłowiek był głupi i pociął taki dobry wydech, nie mówie tu o katalizatorze ale tłumikach
www.vrservice.pl
etem u mnie jest głos i jakos daje rade a nie raz robiłem trasy po 800km
moja rada jest taka trzeba zapier.. pow 160 km/h wtedy tak nie słychac ze jest głosno i sie szybciej zajedzie
moja rada jest taka trzeba zapier.. pow 160 km/h wtedy tak nie słychac ze jest głosno i sie szybciej zajedzie
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
Borys sciagnij sobie z wontku wydech pliczek zalaczony odemnie a sam zobaczysz jak glosny jest kompletny przelotowy wydech zrobiony z glowa. zapominasz ze sportowe tlumiki tez maja wygluszenie. tamten wydech jest w kancie ktory robil trasy bydgoszcz - leba a nie zapominaj ze tamtego wygluszenia auta nie mozna porownac do wygluszenia mk2 czy mk3.
heh troche nieskladnie napisalem ale wlasnie sie obudzilem
heh troche nieskladnie napisalem ale wlasnie sie obudzilem
kto hamuje ten przegrywa