ET
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
ET
Potrzebuje waszej pomocy koledzy,bardzo spodobaly mi sie te felgi kupilem je bez przymiezania ale po zalozeniu okazalo sie ze maja za duze Et i bardzo wystaja... chyba za duzo... Jak myslicie czy Policja bedzie sie czepiac?? Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
och no fajowe sa
ale co do policji to moze sie doczepic i to nawet dowodzik zabrac.. odsamochodu a na przregladzie jelsi nie dasz w "łape" ten trik nie przejdze musisz poszezycz nadkola
a wiem to bo nei daleko mam stacje kontroli pijazdow a naprzeciwko znomy nma warsztat samochodowy itakie rzeczy sie czasem slyszy hehe alee CIIiiiiiiiiiiiiiiiiii
ale co do policji to moze sie doczepic i to nawet dowodzik zabrac.. odsamochodu a na przregladzie jelsi nie dasz w "łape" ten trik nie przejdze musisz poszezycz nadkola
a wiem to bo nei daleko mam stacje kontroli pijazdow a naprzeciwko znomy nma warsztat samochodowy itakie rzeczy sie czasem slyszy hehe alee CIIiiiiiiiiiiiiiiiiii
Re: ET
Kto ci glupot naopowiadal, przykrec i w droge , ps fejne szkoda ze nie RS ale i tak bedzie sie ladnie prezentowalTurkish pisze:Potrzebuje waszej pomocy koledzy,bardzo spodobaly mi sie te felgi kupilem je bez przymiezania ale po zalozeniu okazalo sie ze maja za duze Et i bardzo wystaja... chyba za duzo... Jak myslicie czy Policja bedzie sie czepiac?? Pozdro